Antena Meniu Search
x

Povestea celor șapte femei din China care și-au făcut o casă de vis, ca în reviste

Sunt femei care, la bătrâneţe, îşi doresc să locuiască nu alături de un bărbat, ci împreună cu cea mai bună prietenă. Pentru şapte femei din China, acest vis a devenit realitate.

de Redactia Observator

la 08.07.2019, 16:48

Vezi și

Sunt femei care, la bătrâneţe, îşi doresc să locuiască nu alături de un bărbat, ci împreună cu cea mai bună prietenă. Pentru şapte femei din China, acest vis a devenit realitate.

Şi-au făcut o casă ca în reviste, unde intenţionează să locuiască pentru totdeauna. Interesant este că totul a pornit de la o glumă.

Cele şapte prietene s-au întâlnit în urmă cu 20 de ani la locul de muncă, iar de atunci au fost de nedespărţit. În 2008, au spus în glumă că vor să locuiască împreună când vor ieşi la pensie.

Au găsit proprietatea din întâmplare, anul trecut, într-o zonă rurală.

Atunci era doar o ruină, însă cu o investiţie de peste 500 de mii de euro, au transformat-o într-o casă de vis. Cele trei prietene au împărtăşit povestea lor pe internet, într-un clip de prezentare.

La etajele superioare, au fost amenajate şapte dormitoare pentru fiecare dintre ele.

Majoritatea camerelor au ferestre uriaşe pentru ca fiecare dintre ele să vadă cum se ridică ceaţa sau cum răsare soarele, fără să fie nevoie să se ridice din pat.

De asemenea, locuinţa de trei etaje este dotată cu o piscină, un pavilion de ceai şi o bucătărie uriaşă.

Cele şapte prietene au făcut un pact conform căruia, până la pensie, fiecare dintre ele trebuie să ştie să facă ceva.

Să gătească, să trateze prin medicină tradiţională sau să se ocupe de agricultură. Pentru că, astfel, nu vor fi nevoite să depindă de nimeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Povestea celor șapte femei din China care și-au făcut o casă de vis, ca în reviste