Antena Meniu Search
x

Şase decenii împreună, fără să ştie cel mai mare secret al ei! Ce a descoperit un bărbat despre soţia sa

Povestea celor doi bătrâni a făcut înconjurul lumii, stârnind lacrimi peste lacrimi!

Povestea celor doi bătrâni a făcut înconjurul lumii, stârnind lacrimi peste lacrimi!

Au fost căsătoriţi mai mult de 60 de ani, au împărţit totul, au vorbit despre orice, nu au avut niciodată niciun secret unul faţă de celălalt, cu excepţia unei cutii de pantofi pe care femeia o ţinea în dulapul ei.

Deşi el nu a avut voie să o deschidă, odată cu îmbolnăvirea jumătăţii sale, bărbatul a decis că este momentul să afle ce se ascunde acolo, conform LifeBuzz.com

Când a deschis-o a găsit două păpuşi croşetate şi o sumă extraordinar de mare de bani: aproape 100.000 de dolari. Bătrânului nu i-a venit să creadă, iar atunci soţia i-a mărturisit secretul căsniciei lor fericite: "Când ne-am căsătorit, bunica mea mi-a spus că secretul căsniciei fericite este să nu te cerţi niciodată. Mi-a spus că dacă voi fi supărată vreodată pe tine trebuie să tac din gură şi să mă apuc să croşetez o păpuşă".

În acel moment bărbatul a început să plângă, iar dacă problema cu păpuşile era lămurită, ceea ce nu înţelesese era de unde a apărut sumă mare de bani din cutie. Atunci, soţia i-a răspuns: "Din vânzarea păpuşilor".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Şase decenii împreună, fără să ştie cel mai mare secret al ei! Ce a descoperit un bărbat despre soţia sa