Antena Meniu Search
x

Video Şase etaje ale unui bloc din China au fost devastate de flăcări. 10 oameni au murit în incendiu

Zece oameni au murit şi nouă au fost răniţi într-un incendiu devastator din nord-vestul Chinei. Şase etaje ale unui bloc de apartamente au fost cuprinse de flăcări. Incendiul ar fi pornit de la o priză electrică dintr-un apartament aflat la etajul 15, iar focul s-a extins rapid la etajele superioare. Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de trei ore. Tragedia a avut loc la doar câteva zile după ce un alt incendiu de la o fabrică din estul Chinei a omorât 38 de persoane. 

de Redactia Observator

la 25.11.2022, 14:10

Vezi și

Zece persoane au murit şi nouă au fost rănite în incendiul unei clădiri rezidenţiale din provincia Xinjiang din nord-vestul Chinei, a informat vineri agenţia oficială de presă Xinhua, citată de AFP. Incendiul a izbucnit joi în jurul orelor 19.50 (11.50 GMT), potrivit agenţiei. "Zece persoane au murit, în pofida îngrijirilor medicale de urgenţă", a transmis Xinhua.

Incendiul din China a făcut 10 victime

"Rănile celorlalte nouă persoane nu le pun viaţa în pericol", a adăugat sursa citată de Agerpres, precizând că a fost deschisă o anchetă cu privire la originea incendiului. Incendiile fatale sunt destul de frecvente în China, din cauza normelor de securitate insuficiente şi a corupţiei în rândul responsabililor însărcinaţi cu aplicarea lor. Săptămâna aceasta, 38 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte două au fost rănite într-un incendiu dintr-o fabrică din Anyang (centru), autorităţile acuzând angajaţii de nerespectarea normelor de protecţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Şase etaje ale unui bloc din China au fost devastate de flăcări. 10 oameni au murit în incendiu