Antena Meniu Search
x

Video Scaunul pe care urma să stea Kim Jong Un, dezinfectat înainte de întâlnirea cu Putin. "Chestiune de viaţă şi de moarte" pentru securitatea nord-coreeană

Scaunul pe care urma să stea liderul nord-coreean în cadrul summitului cu Vladimir Putin a fost schimbat de două ori, şi dezinfectat de securitatea phenianului. Momentul a fost înregistrat de presa rusă care a marcat gestul ca fiind "o chestiune de viaţă şi de moarte pentru ei".

de Redactia Observator

la 15.09.2023, 11:11

Scaunul pe care a stat Kim Jong Un, dezinfectat înainte de întâlnirea cu Putin. "Chestiune de viaţă şi de moarte" pentru securitatea nord-coreeană
Scaunul pe care a stat Kim Jong Un, dezinfectat înainte de întâlnirea cu Putin. "Chestiune de viaţă şi de moarte" pentru securitatea nord-coreeană - Twitter

O înregistrare video publicată arată un oficial al securităţii nord-coreene cu mănuşi albe care şterge minuţios scaunul lui Kim şi pulverizează în jur o substanţă, relatează news.ro.

Nord-coreeanul a pulverizat lichidul şi a şters scaunul, mânerele, picioarele şi chiar zona din jurul scaunului, în timp ce o gardă de corp de la Kremlin privea uşor uimită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un alt membru al securităţii nord-coreene i-a dat apoi un fel de ordin celui care dezinfecta. Natura ordinului a fost neclară. "Scaunul s-a dovedit a fi subiectul celei mai mari preocupări a părţii nord-coreene", a scris corespondentul Kommersant la Kremlin, Andrei Kolesnikov.

Pe acelaşi subiect

Scaunul liderului fusese schimbat de două ori

Se pare că forţele de securitate ale lui Kim - peste 100 de persoane - au fost nemulţumite de primul scaun şi un altul - exact la fel - a fost adus de partea rusă, potrivit Kommersant. "Apoi, un angajat nord-coreean a şters scaunul destinat lui Kim Jong Un timp de mai multe minute, fără să se oprească, purtând mănuşi albe: judecând după miros, l-a dezinfectat", a precizat Kommersant, unul dintre cele mai importante ziare din Rusia.

"În cele din urmă, a fost o chestiune de viaţă şi de moarte pentru ei, dar nu şi pentru liderul lor", comentează publicaţia rusă.

La summitul lor de miercuri de la Cosmodromul Vostocini, în Extremul Orient rus, Putin şi Kim au discutat despre chestiuni militare, despre războiul din Ucraina şi despre un posibil ajutor rusesc pentru programul de sateliţi al Coreei de Nord.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Scaunul pe care urma să stea Kim Jong Un, dezinfectat înainte de întâlnirea cu Putin. "Chestiune de viaţă şi de moarte" pentru securitatea nord-coreeană