Antena Meniu Search
x

Scene din noul film "Misiune Imposibilă", filmate la Paris. Tom Cruise a făcut cascadorii pe un bulevard din capitala Franţei (VIDEO)

Numeroşi parizieni au urmărit cu interes evoluţiile unui automobil, încercând să-şi dea seama dacă la volan se afla Tom Cruise sau vreun cascador. Actorul de 54 de ani se află la Paris şi se ştie că îi place să-şi facă singur cascadoriile. Filmările ar urma să dureze 35 de zile. Primăria Parisului subliniază că echipa de filmare va da de lucru, temporar, la 300 de tehnicieni francezi. Premiera filmului este programată în iulie 2018.

Vezi și

Numeroşi parizieni au urmărit cu interes evoluţiile unui automobil, încercând să-şi dea seama dacă la volan se afla Tom Cruise sau vreun cascador. Actorul de 54 de ani se află la Paris şi se ştie că îi place să-şi facă singur cascadoriile.

Filmările ar urma să dureze 35 de zile. Primăria Parisului subliniază că echipa de filmare va da de lucru, temporar, la 300 de tehnicieni francezi. Premiera filmului este programată în iulie 2018.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Scene din noul film "Misiune Imposibilă", filmate la Paris. Tom Cruise a făcut cascadorii pe un bulevard din capitala Franţei (VIDEO)