Antena Meniu Search
x

Secretele din spatele fotografiilor familiei regale din Marea Britanie

La doar câteva zile de la nunta care a fost urmărită în toate colţurile lumii, cel mai îndrăgit cuplu regal a fost din nou în centrul atenţiei.

Vezi și

La doar câteva zile de la nunta care a fost urmărită în toate colţurile lumii, cel mai îndrăgit cuplu regal a fost din nou în centrul atenţiei. Meghan şi-a asumat în totalitate rolul de Ducesă şi şi-a susţinut soţul la primul lor eveniment public de după nuntă.

Alexi Lubomirski a avut la dispoziţie doar trei minute să realizeze fotografia perfectă cu Harry şi Meghan. Pe terasa de Est a Castelului Windsor, la apus, cadrul a fost perfect, spune fotograful. 

Artistul povesteşte că scopul său să ofere un suflu de prospeţime nunţii. Mai ales că Meghan aduce o imagine nouă familiei regale.

Alexi Lubomirski: "Atmosfera din cameră era, bineînţeles, foarte veselă, toată lumea zâmbea. Era ca în sânul unei familii după o nuntă."

La fel de liniştită a fost şi atmosfera la primul eveniment public al Ducilor de Sussex. Meghan nu s-a lăsat niciun moment pradă emoţiilor. Dimpotrivă, a părut relaxată şi i-a uimit pe invitaţii de la Buckingham.

Dacă rochia aleasă pentru evenimentul dedicat prinţului Charles a fost una simplă, brăţara pe care Ducesa a purtat-o a fost una de colecţie. Presa din Regat scris că Meghan a avut la mână o bijuterie Cartier în valoare de 18.000 de lire. Cel mai probabil, un cadou de nuntă.

Mai emoţionat a părut Prinţul Harry, care a vorbit despre activităţile sociale în care este implicat tatăl său. O albină i-a întrerupt însă discursul. 

Pentru a-i fi alături Prinţului Charles, cuplul abia căsătorit şi-a amânat luna de miere. Următorul eveniment public la care vor participa Ducii de Sussex ar putea fi în Irlanda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Secretele din spatele fotografiilor familiei regale din Marea Britanie