Antena Meniu Search
x

Serghei Lavrov susține că "unii oficiali de la Pentagon" vor să-l ucidă pe Vladimir Putin

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat într-un interviu pentru TASS că “unii oficiali de la Pentagon” au amenințat că-l vor “elimina fizic” pe președintele rus, Vladimir Putin. 

de Redactia Observator

la 27.12.2022, 17:20

Serghei Lavrov îi acuză "pe unii oficiali de la Pentagon" că vor să-l asasineze pe Vladimir Putin
Serghei Lavrov îi acuză "pe unii oficiali de la Pentagon" că vor să-l asasineze pe Vladimir Putin - Profimedia Images

Lavrov a vorbit despre “propaganda occidentală” privind amenințarea nucleară și despre intenția Vestului “de a izola Rusia”. 

“Există speculații iresponsabile că Rusia este pe cale să folosească arme nucleare împotriva Ucrainei. În realitate nu au existat astfel de declarații. Vorbim despre cu totul altceva: politica Occidentului de izolare totală a țării noastre este extrem de periculoasă. 

Ministrul rus susține că Pentagonul ar fi recurs chiar la amenințări cu moartea la adresa liderului de la Kremlin.

"Pe de altă parte, semnalele din sfera nucleară care vin din Occident sunt foarte agresive. Acolo, se pare, au renunțat complet la orice decență. A fost remarcată faimoasa Liz Truss, care, fără nicio umbră de îndoială, a declarat în timpul dezbaterii preelectorale că este destul de pregătită să ordone o lovitură nucleară.

Cu toate acestea, Washington a mers cel mai departe - unii „oficiali anonimi” de la Pentagon au amenințat de fapt că vor „decapita” Kremlinul, dar de fapt este o amenințare cu eliminarea fizică a șefului statului rus. Dacă astfel de idei sunt de fapt născocite de cineva, acest cineva ar trebui să se gândească foarte atent la posibilele consecințe ale unor astfel de planuri”, a declarat Lavrov într-un interviu pentru TASS.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri externe » Serghei Lavrov susține că "unii oficiali de la Pentagon" vor să-l ucidă pe Vladimir Putin