Antena Meniu Search
x

Video Serviciile ruse de securitate anunţă că au dejucat un nou atact terorist, în sudul ţării. Trei suspecţi, arestaţi

Serviciile de securitate ruse au afirmat vineri că au arestat trei "cetăţeni ai unei ţări din Asia Centrală" care plănuiau un atac cu bombă în sud-vestul Rusiei, la o săptămână după atacul asupra unei săli de concerte de la periferia Moscovei, atac soldat cu cel puţin 144 de morţi, relatează AFP, citată de Agerpres.

de Redactia Observator

la 29.03.2024, 21:30

Serviciile ruse de securitate anunţă că au dejucat un nou atact terorist, în sudul ţării. Trei suspecţi, arestaţi
- Profimedia

FSB a indicat într-un comunicat citat de agenţiile de presă ruse că "a pus capăt activităţilor teroriste comise de trei cetăţeni ai unei ţări din Asia Centrală care plănuiau să comită un act terorist prin detonarea unui dispozitiv într-un loc public din regiunea Stavropol".

Incidentul se produce la exact o săptămână de la un atac sângeros într-o sală de concert de la periferia Moscovei, soldat cu 144 de morţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Serviciile ruse de securitate anunţă că au dejucat un nou atact terorist, în sudul ţării. Trei suspecţi, arestaţi