Antena Meniu Search
x

Sfârşit groaznic şi totodată bizar, al unui muncitor român, în Austria. A pierit strivit de camionul pe care-l conducea, într-un tunel

Un român a avut parte de o moarte groaznică, în urma unui accident, în Austria. Bărbatul a fost strivit de camionul său, într-un accident produs într-un tunel.

Un român a avut parte de o moarte groaznică, în urma unui accident, în Austria. Bărbatul a fost strivit de camionul său, într-un accident de muncă produs într-un tunel în construcţie.

Potrivit presei austriece, românul de 43 de ani lucra pe şantierul Tunelului Brenner, din Alpi. A intrat cu camionul cu care transporta plăci de beton în tunel şi, după aproximativ un kilometru, maşina a suferit o defecţiune tehnică.

Bărbatul n-a mai putut controla camionul care s-a lovit de peretele tunelului. Românul a încercat să sară din maşină, pentru a se salva. În cădere, foarte probabil, a fost prins sub roţile mastodontului, spune presa locală.

Pe acelaşi subiect

Camionul a mai mers încă 500 de metri. Când au intervenit, echipele de urgenţă au găsit o scenă terifiantă. Românul nu a mai putut fi salvat, din cauza rănilor foarte grave. 

Tragedia e anchetată de poliţia austriacă. Conducerea şantierului a anunţat că a transmis condoleanţe familiei românului şi că va fi organizat un moment solemn, săptămâna viitoare, în memoria victimei.

Sursa: krone.at

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Sfârşit groaznic şi totodată bizar, al unui muncitor român, în Austria. A pierit strivit de camionul pe care-l conducea, într-un tunel