Antena Meniu Search
x

Scene halucinante în Timiş: o şoferiţă de 70 de ani a zburat 10 metri dintr-o Dacie veche, după un accident pe care l-a provocat din neatenţie

Un accident violent a avut loc în Timiş, lângă Lugoj şi a avut ca protagonistă o şoferiţă de 70 de ani, care nu a dat prioritate.

Un accident violent a avut loc în Timiş, lângă Lugoj şi a avut ca protagonistă o şoferiţă de 70 de ani, care nu a dat prioritate. Femeia a fost aruncată din automobil, o Dacie veche, după impactul cu altă maşină.

Accidentul s-a produs în comuna Sinersig, din Timiş. Potrivit poliţiştilor, şoferiţa nu a dat prioritate unei maşini care venea dinspre Lugoj şi a fost lovită în plin. În urma impactului, femeia a fost aruncată din Dacie, într-un şanţ de pe marginea drumului.

Pe acelaşi subiect

Sursa foto: lugojinfo.ro

Martorii au descris o scenă complet uluitoare.

"Stăteam pe terasă. Am auzit bubuitura şi am mers să vedem ce se întâmplă. A învârtit Dacia de două ori pe şosea. Bătrâna nu mai era în maşină. După impact, a aruncat-o la 10 metri de maşină, într-un şanţ", a povestit un martor, citat de lugojinfo.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şoferiţa de 70 de ani a fost rănită grav şi transportată la spital. Şoferul celuilalt autoturism a fost, de asemenea, rănit la cap. Din cauza accidentului, poliţia a deviat traficul pe o rută secundară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Scene halucinante în Timiş: o şoferiţă de 70 de ani a zburat 10 metri dintr-o Dacie veche, după un accident pe care l-a provocat din neatenţie