Antena Meniu Search
x

Show-ul de Crăciun cu Nick Carter, retras de ABC după acuzaţiile de viol aduse starului Backstreet Boys

O ediție specială de Crăciun pentru Backstreet Boys a fost retrasă de postul de televiziune american ABC după ce o femeie l-a dat în judecată pe cântărețul Nick Carter, acuzând că a violat-o în timpul unui turneu din 2001, când ea avea 17 ani.

de Redactia Observator

la 09.12.2022, 19:27

Show-ul de Crăciun cu Nick Carter, retras de ABC după acuzaţiile de viol aduse starului Backstreet Boys
Show-ul de Crăciun cu Nick Carter, retras de ABC după acuzaţiile de viol aduse starului Backstreet Boys - Profimedia

"A Very Backstreet Holiday" a fost programată să aibă loc pe 14 decembrie, dar nu va mai apărea la TV așa cum era plănuit inițial. Joi, 8 decembrie, un dosar civil a fost depus în Las Vegas de Shannon Ruth, acum în vârstă de 39 de ani, care a spus că a participat la un spectacol din 2001. Avocatul lui Nick Carter a spus că acuzațiile sunt „nefondate din punct de vedere juridic” și „complet neadevărate”, potrivit BBC

Shannon Ruth are paralizie cerebrală și este autistă

Vestea deciziei postului de televiziune de a retrage emisiunea, care a fost filmată în LA în decembrie, a fost raportată de Variety și Hollywood Reporter. Shannon Ruth, care are paralizie cerebrală și este autistă, și-a depus dosarul de hărțuire sexuală joi, acuzându-l pe cântăreț că a violat-o și că a infectat-o cu HPV.

Avocatul ei, Mark Boskovich, a povestit într-o conferință de presă virtuală că atacul a avut loc după ce ea a stat la coadă pentru un autograf după un concert la Tacoma, Washington. Ea a spus că Nick a invitat-o în autobuz, „i-a dat o băutură pe care el o numea sucul VIP” și i-a ordonat „să întrețină relații sexuale cu el” și a violat-o.  Potrivit avocatului, cântărețul a spus că „nimeni nu ar crede-o vreodată pe ea” din cauza dizabilității sale.

„Această afirmație despre un incident care se presupune că a avut loc în urmă cu mai bine de 20 de ani este nu numai lipsită de fond din punct de vedere legal, ci și complet neadevărată. Din păcate, de câțiva ani încoace, doamna Ruth a fost manipulată să facă acuzații false despre Nick, iar acele acuzații s-au schimbat în mod repetat și material de-a lungul timpului”, a spus avocatul lui Carter, Michael Holtz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Show-ul de Crăciun cu Nick Carter, retras de ABC după acuzaţiile de viol aduse starului Backstreet Boys