Meniu
Search
x

Video Şi-a cumpărat casa visurilor, dar s-a trezit că deţine un cartier întreg. O eroare a autorităţilor a făcut-o pe o americancă proprietară a 85 de locuinţe

A crezut că îşi va cumpăra casa visurilor, dar s-a trezit proprietară peste un cartier întreg din statul Nevada.

De Redactia Observator la 15.08.2022, 18:16
Vezi și

O eroare de redactare la nivel administrativ a transformat o femeie din Statele Unite, din deţinătoare a unei case din oraşul Sparks în proprietara a 85 de locuinţe şi două spaţii comune.

Proprietară de cartier, după o eroare de redactare

După ce a semnat toate documentele necesare pentru cumpărarea casei de aproape 600 de mii de dolari, compania care s-a ocupat de legalizarea tranzacţiei a adăugat şi restul proprietăţiilor din cartier pe numele femeii.

Eroare însemna nu doar că femeie trebuie să scoată din buzunare încă 50 de milioane de dolari, dar şi că mai mulţi proprietari de drept au rămas conform documentelor fără locuinţe. Autorităţile din Nevada spun însă că nu va fi dificil să fie rectificate greşelile şi situaţia să se rezolve fără probleme în plus.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Şi-a cumpărat casa visurilor, dar s-a trezit că deţine un cartier întreg. O eroare a autorităţilor a făcut-o pe o americancă proprietară a 85 de locuinţe