Antena Meniu Search
x

"Și-a ieșit din minți!" Două prostituate românce, înjunghiate în aceeași noapte, la jumătate de oră distanță, în Italia

Două prostituate, ambele de naționalitate română, au fost înjunghiate la Torino, în decurs de o jumătate de oră, la 11 kilometri distanță una față de cealaltă. Dificil de găsit o legătură între cele două cazuri, dar și mai greu de presupus că este o simplă coincidență, scriu jurnaliștii Corriere della Sera. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.01.2023, 12:00

- Profimedia

Totul a început luni după ora 2.00, când un bărbat a intrat într-o vilă din via Trino, în Barriera di Milano. Nu există niciun nume pe soneria apartamentului în care locuiește Mihaela, în vârstă de 24 de ani, dar nici nu este nevoie.

Clienții care ajung în fața imobilului recent renovat au deja toate informațiile necesare. Atacatorul a intrat în locuința de la parter și a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuțit de bucătărie. 

Mihaela a fost tăiată la umăr și pe brațe

"Și-a ieșit din minți!", le-a spus românca polițiștilor chemați la camera de urgență a spitalului San Giovanni Bosco, unde se prezentase singură, cu răni la umărul drept și la mâini. 

Pe acelaşi subiect

Fără răni adânci, cine a mânuit acel cuțit nu a vrut să omoare și, de fapt, Mihaela a fost externată după câteva ore. Tânăra prostituată le-a spus anchetatorilor că bărbatul care a atacat-o "arăta ca un nord-african", iar carabinierii urmează să verifice imaginile surprinse de cele două camere de supraveghere din imobilul vecin cu cel în care locuiește femeia. 

A doua prostituată, înjunghiată după o jumătate de oră

Un al doilea atac a avut loc după 30 de minute, dar la 11 kilometri distanță de adresa Mihaelei. În jurul orei 2.30, doi indivizi au pătruns în locuința unei alte prostituate, de asemenea româncă, în via Biscarra din cartierul torinez Mirafiori.

Ca și în primul caz, tânăra de 28 de ani a fost înjunghiată. O lovitură în abdomen, provocându-i o rană care a fost cusută de medicii de la spitalul Molinette, în urma unei operații delicate. 

Viața româncei a fost salvată, scrie Corriere delle Sera, chiar dacă prognosticul rămâne confidențial. Când va putea vorbi, va trebui să ofere anchetatorilor detalii despre atacatori.

Deocamdată, polițiștii fac cercetări și încearcă să dea de urma agresorilor și să stabilească dacă există vreo legătură între cele două cazuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » "Și-a ieșit din minți!" Două prostituate românce, înjunghiate în aceeași noapte, la jumătate de oră distanță, în Italia