Antena Meniu Search
x

Silozul din Beirut, puternic avariat de explozia de acum doi ani, s-a prăbuşit. Grâul depozitat acolo ardea mocnit de câteva săptămâni

Un sector al silozului din Beirut, avariat iremediabil în marea explozie de acum doi ani, s-a prăbuşit cu doar câteva zile înainte de comemorarea dezastrului. 

de Redactia Observator

la 01.08.2022, 09:56

Silozul din Beirut, puternic avariat de explozia de acum doi ani, s-a prăbuşit
Silozul din Beirut, puternic avariat de explozia de acum doi ani, s-a prăbuşit - Profimedia

Prăbuşirea silozului a ridicat un uriaş nor de praf şi le-a reamintit localnicilor tragedia în care au murit peste 200 de oameni, iar alte mii au fost răniţi sau au rămas fără adăpost. Acum, însă, nimeni nu a fost rănit.

Silozul din Beirut, unde grâul ardea mocnit, s-a prăbuşit

De câteva săptămâni, în ruinele silozului arde mocnit grâul rămas acolo şi fermentat între timp. Pompierii încearcă să stingă incendiul deoarece el poate afecta şi mai mult structura, ceea ce ar duce la noi prăbuşiri. Explozia de acum doi ani, provocată de depozitarea neglijentă a unor îngrăşăminte, a devenit un simbol al corupţiei şi relei guvernări din Liban. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Silozul din Beirut, puternic avariat de explozia de acum doi ani, s-a prăbuşit. Grâul depozitat acolo ardea mocnit de câteva săptămâni