Un şofer român neplătit de câteva luni a încercat să-şi dea foc într-o parcare din Italia

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 21.02.2020, 15:29.
Actualizat: 21.02.2020, 15:36

Un şofer român de 45 de ani, stabilit în Italia, a fost implicat, joi, într-un incident reprobabil, el încercând să-şi dea foc într-o parcare.

Şoferul român reclama că nu a fost plătit de câteva luni pentru munca depusă

Oamenii legii l-au imobilizat pe şoferul român care ameninţa că-şi dă foc

Profimedia

Un şofer român de 45 de ani, stabilit în Italia, a fost implicat, joi, într-un incident reprobabil, el încercând să-şi dea foc într-o parcare.

Bărbatul, rezident în Polesine, nord-estul Italiei, a reclamat că este neplătit de luni bune şi a ajuns să aibă mari probleme financiare.

Conform Rovigo Oggi, bărbatul a început să facă scandal într-o parcare, pentru a atrage atenţia asupra sa.

Imediat, la faţa locului şi-au făcut apariţia poliţişti, pompieri şi un echipaj medical.

Oamenii legii au încercat să intre în contact cu românul, însă acesta a continuat să ameninţe că îşi dă foc.

În cele din urmă, când l-au văzut că se stropeşte cu benzină şi aprinde o brichetă, poliţiştii au intervenit în forţă şi l-au imobilizat, luându-i şi bricheta.

Românul a fost condus la spital, pentru a i se face un control. Din fericire, în urma acestui incident nu au existat victime.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.