Antena Meniu Search
x

Un şofer român de TIR din Italia avea 59.000 de euro în casă şi nicio justificare pentru ei

Un şofer român de TIR din Italia avea 59.000 de euro în casă şi nicio justificare pentru ei. Poliştii din Bologna l-au arestat şi încă aşteaptă explicaţii.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 16.02.2019, 13:13

Şoferul român are 47 de ani
Un şofer român de TIR din Italia avea 59.000 de euro în casă şi nicio justificare pentru ei - Poliţia Italiană

Un şofer român de TIR din Italia avea 59.000 de euro în casă şi nicio justificare pentru ei. Poliţiştii din Bologna l-au arestat şi încă aşteaptă explicaţii.

Şoferul român în vârstă de 47 de ani s-a trezit cu poliţia la uşă şi cu ordin de percheziţie. Carabinierii au găsit în casa din Bologna a acestuia 59.000 de euro cash şi 24 de grame de cocaină. Luat prin surprindere, a încercat în zadar să se justifice și în cele din urmă a fost dus în închisoarea din Bologna.

Percheziţia efectuată de agenții din San Pietro Terme, împreună cu Nucleo Cinofili, din garnizoana provincială a Carabinierilor de la Bologna, face parte dintr-o operațiune mai amplă de combatere a traficului de droguri în Via Emilia.

Conform analizelor efectuate de tehnicienii Laboratorului de analiză a substanțelor speciale de la Bologna, drogul deținut de camionagiu ar avea un ingredient activ de 71%. Un detaliu care face cocaină să fie una de înaltă calitate, probabil pentru o piață de elită, scrie presa din Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un şofer român de TIR din Italia avea 59.000 de euro în casă şi nicio justificare pentru ei