Antena Meniu Search
x

Video Șofer Uber atacat în timpul cursei de o pasageră care i-a sărit la gât să-l sugrume, în SUA. Țipa: ”Fiica mea, fiica mea!”

O asistentă medicală din Florida a sugrumat un șofer Uber, în mașina căruia se afla, și l-a mușcat și l-a zgâriat ”precum un pitbull”, într-un atac înfiorător petrecut în timp ce bărbatul era la volan.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 22.04.2021, 18:24

Șofer Uber atacat în timpul cursei de o pasageră care i-a sărit la gât să-l sugrume, în SUA
Șofer Uber atacat în timpul cursei de o pasageră care i-a sărit la gât să-l sugrume, în SUA - captura video
  • Femeia a fost arestată de polițiști, apoi eliberată pe cauțiune.
  • Imaginile din timpul atacului pot avea un impact emoțional.

Michael Hassey Jr., în vârstă de 22 de ani, își conducea Uber-ul prin St. Petersburg, lângă Tampa, sâmbătă, când a acceptat cursa solicitată de Michele Stilwell, o femeie în vârstă de 55 de ani.

Șoferul de Uber povestește că femeia a adormit în mașina lui, apoi s-a trezit brusc și s-a năpustit asupra lui, cu ambele mâini încercând să-l sugrume, de pe bancheta din spate, potrivit unui raport al poliției.

Șoferul a fost strâns de gât și mușcat de pasagera lui

Șocat de ce i se întâmplă, Michael Hassey a reușit să oprească în siguranță mașina și a încercat să se elibereze, dar femeia i-a sărit în spate și l-a mușcat de gât. 

„A continuat să muște, să sugrume și să zgârie victima, care nu a putut să se apere”, a spus poliția în raportul de arestare, potrivit Daily Mail.

Vecinii femeii le-au spus jurnaliștilor că acesteia nu-i stă în fire să fie agresivă.

În raportul polițiștilor există informația că femeia era sub influența alcoolului, însă nu se cunosc mai multe detalii pentru moment.

Michael Hassey a spus într-un interviu pentru WFLA8 că a luat-o pe femeie de la Cask Social Kitchen din Tampa, după ce a fost sunat de un grup de femei mai tinere care au spus că este mama lor.

Agresoarea este o asistentă medicală de 55 de ani

El a spus că Stilwell a adormit cea mai mare parte a călătoriei spre casa ei din St. Petersburg, apoi s-a trezit brusc și s-a năpustit asupra lui țipând: „Fiica mea”.

„A început să țipe la mine cuvinte de blestem și m-a plesnit peste față”, a spus Hassey pentru WFLA8. 

„M-a mușcat de gât și își înfigea dinții precum un pitbull, clătinând din cap și altele”, a spus el. 

Când a încercat să sune la poliție, femeia i-a smus telefonul. Cu toate acestea, spune tânărul șofer, nu a ripostat pentru că nu a vrut să o lovească. 

Femeia a fost arestată de polițiști

Tânărul a descris evenimentul drept extrem de „traumatizant” și a spus că va merge la psiholog. 

Strigătele sale de ajutor au fost auzite de trecători, care s-au repezit în ajutorul său și au tras-o pe femeie de pe el, potrivit raportului poliției.  

Tânărul a mai spus că a decis să renunțe la Uber pentru că ”nu merită să-ți riști astfel viața pentru a face rost de niște bani în plus”.

Reacția companiei Uber a venit după ce întâmplarea a fost preluată de televiziuni. „Ceea ce a fost descris este deranjant. Violența de orice fel nu este tolerată în aplicația Uber și am eliminat imediat accesul pasagerei de pe platformă imediat ce ne-a fost raportat acest lucru. ' 

Stilwell, o asistentă medicală înregistrată în Florida din 1996, a fost arestată pe loc, apoi eliberată pe o cauțiune de 15.000 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Șofer Uber atacat în timpul cursei de o pasageră care i-a sărit la gât să-l sugrume, în SUA. Țipa: ”Fiica mea, fiica mea!”