Antena Meniu Search
x

Soția lui "El Chapo" Guzman, cu zâmbetul până la urechi după condamnarea traficantului

Emma Coronel Aispurom, soția lui "El Chapo" Guzman, a fost surprinsă râzând la ieșirea din tribunal, imediat după condamnarea temutului traficant. Jurații americani l-au găsit vinovat pe capul cartelului Sinaloa pentru toate cele zece capete de acuzare. "El Chapo" riscă închisoarea pe viață.

de Redactia Observator

la 13.02.2019, 15:53

El Chapo Guzman
"El Chapo" a fost găsit vinovat pentru zece capete de acuzare - Reuters

Emma Coronel Aispurom, soția lui "El Chapo" Guzman, a fost surprinsă râzând la ieșirea din tribunal, imediat după condamnarea temutului traficant. Jurații americani l-au găsit vinovat pe fostul șef al cartelului Sinaloa pentru toate cele zece capete de acuzare. "El Chapo" riscă închisoarea pe viață la următorul termen, stabilit de judecători pe 25 iunie.

Guzman, în vârstă de 61 de ani, nu a avut nicio emoție în timp ce a fost citit verdictul. Imediat după ce jurații au părăsit încăperea, cei doi și-au pus mâna la inimă și s-au încurajat reciproc, arătând cu degetul semnul "Ok".

Deși inițial a rămas în lacrimi, soția de 29 de ani a traficantului și-a revenit rapid din șoc și a fost surprinsă zâmbind la ieșirea din tribunalul din Brooklyn, New York.

"El Chapo" Guzman, pe numele său real  Joaquin Guzman, a fost găsit vinovat pentru zece capete de acuzare, după șase zile de deliberări și trei luni în care s-au ascultat mărturii de la asociați, angajați și agenți FBI.

Printre acuzațiile aduse mexicanului sunt trafic de droguri, spălare de bani și uz nelegal de arme. Pe data de 25 iunie va fi ultimul termen al procesul care a început în 2017, la un an după arestarea lui Guzman de către autoritățile din Mexic.

Și-a șters contul de Instagram după sentință

Emma Coronel Aispurom și "El Chapo" Guzman sunt căsătoriți de peste un deceniu, încă de când ea avea 18 ani. De-a lungul procesului Emma a postat constant citate inspiraționale despre iubire și loialitate, portretizându-l pe traficant drept un tată iubitor. La scurt timp după pronunțarea verdictului, femeia și-a sters contul de Instagram.

Potrivit Daily Mail, martorii din proces i-a adus mexicanului, fost cap al temutului cartel Sinaloa, acuzații devastatoare, potrivit cărora Guzman ar fi transportat tone de narcotice în Statele Unite și ar fi ordonat asasinate. Doar 30 de minute a durat pledoaria avocaților lui "El Chapo" , în încercarea de a nega acuzațiile aduse de martori.

Aceștia au descris verdictul juraților ca fiind "devastator".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Soția lui "El Chapo" Guzman, cu zâmbetul până la urechi după condamnarea traficantului