Antena Meniu Search
x

Special! Manichiură de primăvară

A venit căldura, aşa că nu vă mai puteţi ascunde mâinile în mănuşi sau în buzunare! Vreţi, nu vreţi, trebuie să vă faceţi manichiura în mod regulat

Vezi și

A venit căldura, aşa că nu vă mai puteţi ascunde mâinile în mănuşi sau în buzunare! Vreţi, nu vreţi, trebuie să vă faceţi manichiura în mod regulat

Cel mai simplu este să vă faceţi o manichiură cu gel, care să vă ţină o lună. Însă, dacă doriţi să fiţi apreciată pentru stil şi originalitate, ar fi mult mai bine să vă puneţi imaginaţia la contribuţie.

Începeţi prin a aplica pe unghii o bază întăritoare, urmată de un singur strat de ojă albă şi mată. Lăsaţi să se usuce cât se poate de bine. Pentru manichiura "galactică", trebuie să aveţi o ojă bleu, una mov-lavandă şi una mov-închis. Plus un bureţel de machiaj. Acum trageţi trei dungi groase pe una dintre feţele bureţelului. Începeţi cu bleu, urmat de mov-lavandă şi mov-închis. Presaţi bureţelul astfel colorat pe unghie. Nu apăsaţi tare. Apăsaţi uşor, de mai multe ori, până când culoarea se transferă. După ce culorile au intensitatea dorită, luaţi din nou oja albă şi - cu o pensulă subţire - faceţi cruciuliţe şi puncte. Adică stele mari şi stele mici.

Asta e tot. Manichiura "galactică" nu e greu de realizat. Însă trebuie să aveţi răbdare.

Manichiura roz

Dacă manichiura "galactica" nu vă place, puteţi încerca o manichiură "înflorată". Începeţi tot cu aplicarea unei baze. După ce se usucă perfect, daţi un strat de ojă roz-bombon. Luaţi o agrafă de păr cu capetele rotunjite şi o ojă neagră. Faceţi patru puncte - nu neapărat egale - aproape de baza unghiei. Acum, cu ajutorul unui ac, întindeţi bulinele negre, astfel încât să formaţi nişte petale. Întorceţi-vă la agrafă şi mai desenaţi nişte puncte pe una dintre laturile unghiei. Sigilaţi totul cu un lac de acoperire.

Gata şi manichiura "florală". Dar nu uitaţi esenţialul: lăsaţi "pictura" să se usuce. Altfel, ar fi păcat de efort.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Special! Manichiură de primăvară