Antena Meniu Search
x

Galerie foto Spiritul Crăciunului a acaparat marile capitale ale lumii. Imagini de basm cu miile de luminiţe de pe străzile Parisului

Sezonul sărbătorilor de iarnă a debutat aseară la Paris, cu o ceremonie de aprindere a luminiţelor de Crăciun, care a avut loc pe renumitul bulevard Champs-Élysées.

de Redactia Observator

la 20.11.2023, 07:36

Străzile capitalei Franţei au fost pline de turiști și locuitori care au venit să asiste la spectacol. A fost ocazia perfectă pentru familile francezilor să se reunească într-un decor de poveste. Primarul Parisului, Anne Hidalgo a participat şi ea la ceremonia confetiilor.

Marc Antoine Jamet, președintele comitetului Champs-Élysées, a declarat că momentul, arată, de asemenea, apropierea de Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Spiritul Crăciunului a acaparat marile capitale ale lumii. Imagini de basm cu miile de luminiţe de pe străzile Parisului