Antena Meniu Search
x

A murit Stan Lee, creatorul seriilor Spider-Man, Black Panther, The Incredible Hulk, X-Men, Iron Man şi The Avengers

Stan Lee, co-fondatorul Marvel Comics, a murit la 95 de ani, anunţă familia. O ambulanță a ajuns la Hollywood Hills, el fiind dus de urgență la Centrul Medical Cedars-Sinai, unde a decedat, anunţă şi presa americană.

A murit Stan Lee, creatorul seriilor Spider-Man, Black Panther
A murit Stan Lee, co-fondatorul Marvel Comics - Bankrate.com

Stan Lee, co-fondatorul Marvel Comics, a murit la 95 de ani, anunţă familia. El avea origini româneşti, părinţii săi emigrând din România în anii '20.

O ambulanță a ajuns la Hollywood Hills, el fiind dus de urgență la Centrul Medical Cedars-Sinai, unde a decedat, anunţă şi presa americană.

Stan Lee suferea de mai multe afecţiuni şi de-a lungul anului s-a luptat cu o pneumonie severă, dar şi cu probleme grave de vedere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Stan Lee a fost co-fondatorul Marvel Comics şi a început cu deja legendarele benzi desenate Jack Kirby în 1961 şi The Fantastic Four. A continuat să creeze Spider-Man, Black Panther, The Incredible Hulk, X-Men, Iron Man și Răzbunătorii.

Stan Lee a avut apariții în toate filmele Marvel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » A murit Stan Lee, creatorul seriilor Spider-Man, Black Panther, The Incredible Hulk, X-Men, Iron Man şi The Avengers