Antena Meniu Search
x

Sume uriaşe furate de 4 români în SUA, după ce au clonat cardurile bancare a sute de americani

Patru bărbaţi din judeţul Satu Mare au ajuns după gratii în Statele Unite ale Americii, după ce ar fi furat sute de mii de dolari prin metoda tip skimming.

de Redactia Observator

la 20.03.2019, 18:51

Patru sătmăreni au jefuit zeci de americani - Sacramento County Sheriff’s Department

Patru bărbaţi din judeţul Satu Mare au ajuns după gratii în Statele Unite ale Americii, după ce ar fi furat sute de mii de dolari prin metoda tip skimming.

Se estimează că cel puţin 40 de locuitori din Sacramento, însă bilanţul victimelor este deocamdată unul provizoriu.

Patru români din Satu Mare au făcut avere în SUA furând de la americani

Pentru că autorităţile americane sunt convinse că cei patru bărbaţi din Satu Mare au mai dat astfel de lovituri şi în alte state americane precum Arizona sau Washington.

Pe acelaşi subiect

Vlad Chitaş, Laurenţiu Andreica, Sandor Csaba şi Lucian Lazăr au fost reţinuţi după una dintre numeroasele lovituri date în Sacramento. Bărbaţii au instalat mai multe dispozitive de citire a cardurilor pe numeroase ATM-uri.

În plus, conform St. Lucia News Online ei instalau şi camere video miniaturale pentru a afla codurile PIN utilizate de victime. Poliţiştii din Sacramento au depistat aparatura utilizată de cei patru români la ultima lovitură dată.

Românii, prinşi cu 20 de dispozitive tip skimming, calculatoare şi multe carduri

Au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate şi direcţia spre care au plecat cei patru sătmăreni. I-au prins pe aceştia la un complex rezidenţial din apropiere.

Românii aveau asupra lor un întreg arsenal alcătuit din 20 de dispozitive de tip skimming pentru ATM, numeroase aparate de înregistrare, carduri re-inscripționate, elemente pentru realizarea altor aparate de skimming și pentru inscripționarea cardurilor, calculatoare, etc.

Modul în care acţionau românii i-a uimit până şi pe poliţiştii americani. Aceştia susţin că aparatura utilizată era extrem de greu de depistat şi putea fi depistată doar dacă cineva se aştepta să găsească aşa ceva în locul respectiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Sume uriaşe furate de 4 români în SUA, după ce au clonat cardurile bancare a sute de americani