Antena Meniu Search
x

Statele Unite se pregătesc pentru o furtună uriașă de zăpadă

Vremea extremă va lovi din nou Statele Unite. Peste 200 de milioane de americani vor fi afectaţi de o puternică furtună de zăpadă, viscol şi ploaie îngheţată. Din această cauză autorităţile au anunţat că şcolile din zonele afectate vor fi închise.

de Redactia Observator

la 20.02.2019, 15:23

Vezi și

Vremea extremă va lovi din nou Statele Unite. Peste 200 de milioane de americani vor fi afectaţi de o puternică furtună de zăpadă, viscol şi ploaie îngheţată. Din această cauză autorităţile au anunţat că şcolile din zonele afectate vor fi închise. Iar aeroporturile au avertizat că mai multe zboruri ar putea fi anulate.

Un fermier din statul New Mexico a surprins pe telefonul mobil aşa-numita tornadă de zăpadă. Este doar începutul. Fenomenele extreme se vor ţine lanţ în zilele următoare. Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, zborurile vor fi anulate sau vor avea întârzieri pe aeroporturile de pe coasta de Est a Statelor Unite.

Cele mai afectate de ninsori vor fi oraşul Baltimore şi statele Washington DC şi New Jersey. Acolo unde autorităţile au decretat deja stare de urgenţă.

Şcolile vor fi închise în zonele afectate, iar traficul ar putea fi paralizat tot weekendul. Alertaţi de informaţiile furnizate de meteorologi, americanii au golit rafturile magazinelor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În zonele în care nu va ninge, va ploua torenţial. Meteorologii avertizează că locuitorii din nordul statului Alabama până în Virginia vor avea parte de inundaţii masive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Statele Unite se pregătesc pentru o furtună uriașă de zăpadă