Antena Meniu Search
x

Studentă eminentă, de 21 de ani, răpită şi ucisă în bătaie de o bandă de 4 indivizi

O studentă eminentă în vârstă de 21 de ani a avut parte de un groaznic sfârşit groaznic, în Africa de Sud. Tânăra a fost răpită de o bandă de hoţi, care a abuzat-o şi a ucis-o în bătaie.

O studentă eminentă în vârstă de 21 de ani a avut parte de un groaznic sfârşit groaznic, în Africa de Sud. Tânăra a fost răpită de o bandă de hoţi, care a abuzat-o şi a ucis-o în bătaie.

Crima oribilă, comisă în oraşul Stellenbosch, face vâlvă în Africa de Sud. Victimă a fost tânăra Hannah Cornelius, o studentă de nota 10, fiica unui judecător şi a unei avocate.

Potrivit anchetatorilor, Hannah şi-a condus un coleg de facultate cu maşina, acasă. Tânărul tocmai se temea să nu fie atacat pe drum de hoţi, de aceea ceruse ajutorul blondei.

Chiar în parcarea din apropierea casei, maşina studentei a fost atacată de 4 indivizi, atunci când a oprit. Ameninţat cu un cuţit, colegul ei de facultate a fost lovit în cap şi şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost aruncat în portbagajul automobilului, de către agresori, după ce i-au luat banii şi telefonul.

Hannah Cornelius într-un selfie

Pe studentă, hoţii au obligat-o să treacă pe bancheta din spate şi au plecat cu maşina. Colegul tinerei spune că, atunci când şi-a revenit, s-a trezit abandonat pe o stradă. Fusese aruncat în maşină de către cei 4 indivizi.

Hannah în schimb a fost găsită moartă de poliţie, la câţiva kilometri distanţă. Cadavrul zăcea într-o zonă de tufişuri, plin de răni. Anchetatorii spun că fata a fost abuzată sexual şi bătută, spune Daily Mail. Ar fi fost lovită în cap până a murit, declară poliţiştii, care dezvăluie că au găsit inclusiv răni de la un cuţit pe trupul tinerei.

Cei 4 agresori ai studentei din Africa de Sud

Agresorii au fost prinşi şi duşi în faţa judecătorului. Au vârstele cuprinse între 27 şi 33 de ani şi fac acum faţă unor acuzaţii grave, între care crimă, răpire, tâlhărie şi viol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Studentă eminentă, de 21 de ani, răpită şi ucisă în bătaie de o bandă de 4 indivizi