Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vedeta k-pop Sulli, găsită moartă în casă. Tânăra de 25 de ani avea milioane de fani

Starul K-pop Sulli, una dintre cele mai populare vedete din Coreea de Sud, a fost găsită fără viaţă în locuinţa personală.

de Cristian Ionescu

la 14.10.2019 , 13:51

- Foto Profi Media

Starul K-pop Sulli, una dintre cele mai populare vedete din Coreea de Sud, a fost găsită fără viaţă în locuinţa personală.

Tânăra de 25 de ani, pe numele real Choi Jin-ri, a fost descoperită de managerul său. Ea s-ar fi luptat în ultima perioadă cu o depresie severă, însă autorităţile au deschis o anchetă pentru elucidarea morţii sale.

Cântăreaţa K-pop Sulli a murit, la 25 de ani

Articolul continuă după reclamă

Vedeta K-pop Sulli s-ar fi confruntat cu depresie severă, a spus informat poliția, însă ancheta va scoate la lumină toate detaliile morţii sale, informează South China Morning Post.

Cântăreața de 25 de ani a debutat cu grupul de fete f (x) în 2009, care a devenit rapid unul dintre cele mai populare formaţii feminine din Coreea de Sud.

Cadavrul lui Choi Jin-ri, cunoscută sub numele ei de scenă Sulli, de 25 de ani, a fost descoperit la domiciliul ei din Seongnam, a mai informat poliția.

"Managerul ei a vizitat-o ​​acasă, după ce nu a mai reuşit să dea de ea încă din cursul nopţii trecute", a declarat poliția într-un comunicat.

Sulli a părăsit grupul de fete în 2015, când s-a lansat ca şi cântăreață solo.

Cel mai recent, ea a apărut la un program de televiziune în care vedetele K-pop au discutat experiențele lor cu abuzul online.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Vedeta k-pop Sulli, găsită moartă în casă. Tânăra de 25 de ani avea milioane de fani