Antena Meniu Search
x

Super bowl 2018: Peste 100.000 de milioane de americani au urmărit cel mai aşteptat meci din SUA

100 de milioane de americani au stat cu sufletul la gură pentru a urmări cel mai mai mare eveniment din fotbalul american, Superbowl.

Vezi și

100 de milioane de americani au stat cu sufletul la gură pentru a urmări cel mai mai mare eveniment din fotbalul american, Superbowl. Au electrizat atmosfera artişti îndrăgiţi. Pink a cântat imnul, iar Justin Timberlake a destins spectatorii în pauză. După patru ore de suspans, Philadelphia Eagles au câştigat primul trofeu Super bowl cu scorul de 41 la 33 împotriva echipei New England Patriots. Şi în Bucureşti, partida a fost urmărită cu sufletul la gură de pasionaţii de fotbal american.

Înainte de începerea oficială a finalei Super bowl de anul acesta, Pink a cântat Imnul Naţional al Statelor Unite şi a ridicat publicul în picioare. Deşi a fost cea mai geroasă noapte din istoria finalei Ligii de Fotbal American, cu temperaturi de minus 17 grade, iar artista abia şi-a revenit după o răceală serioasă,  a cântat impecabil. Însă a făcut şi gafă: a aruncat guma de mestecat în văzul tuturor.

Justin Timberlake a urcat, în pauză, pe scena Super bowl şi a destins zecile de milioane de spectatori.

Aşa cum se zvonea în presă, artistul i-a adus un omagiu lui Prince. A interpretat, la pian, piesa" I Will Die 4 U", alături de o... hologramă uriaşă a regretatului cântăreţ.

După show-ul lui, Timberlake, spectacolul a continuat în forţă pe teren. După o luptă strânsă, Philadephia Eagles s-a impus în faţa echipei New England Patriots şi a câştigat primul trofeu Super Bowl.

Pentru a urmări cel mai aşteptat meci din Statele Unite, americanii au plătit o mică avere. Cel mai ieftin bilet s-a vândut cu trei mii de dolari. Bani grei au plătit şi firmele care au vrut să-şi facă reclamă la marele eveniment. 5 milioane de dolari au plătit companiile care au vrut să aibă parte de un spot publicitar de doar 30 de secunde. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Super bowl 2018: Peste 100.000 de milioane de americani au urmărit cel mai aşteptat meci din SUA