Antena Meniu Search
x

Surpriză emoţionantă pentru un profesor din partea elevilor săi, chiar înainte de nuntă (Video)

Un profesor de muzică a avut parte de un moment cu adevărat emoţionant chiar înainte de nunta sa. Elevii de la şcoala gimnazială Hingham, unde predă, au apărut ca prin minune la o petrecere în cinstea logodnei sale sa şi au cântat în cor o melodie Beatles.

Moment copleşitor pentru un profesor, din partea elevilor săi
Profesorul Christopher Landis nu şi-a putut stăpâni lacrimile când elevii săi au început să cânte - Hingham Public Schools/ Facebook

Un profesor de muzică a avut parte de un moment cu adevărat emoţionant chiar înainte de nunta sa. Elevii de la şcoala gimnazială Hingham, unde predă, au apărut ca prin minune la o petrecere în cinstea logodnei sale sa şi au cântat în cor o melodie Beatles. Bărbatul nu şi-a putut stăpâni lacrimile de fericire.

Dl. Christopher Landis a predat lecţii de muzică la şcoala gimnazială Hingham timp de 6 ani. A învăţat elevii taina muzicii şi a făcut fiecare oră predată să fie plăcută, distractivă şi atractivă pentru copiii săi.

Bărbatul a fost copleşit de emoţie atunci când elevii săi au apărut la o petrecere cu ocazia nunţii sale şi au interpretat o piesă Beatles "Tot ce ai nevoie este dragostea”.

Profesorul s-a logodit cu iubitul său Joe Michienzie în ajunul Crăciunului din 2016, dar în loc să îşi facă publică povestea de dragoste aşa cum fac toate cuplurile entuziasmate imediat după logodnă, Christopher a păstrat totul secret. Se temea că elevii săi nu vor reacţiona bine la vestea că el se va căsători cu o persoană de acelaşi sex.

Ulterior vestea a fost oficializată, iar toţi copiii au vrut să îi arate profesorului mult iubit, cât de încântaţi şi fericiţi erau pentru el.

Joy Foraste şi Margit Foley, mame ale elevilor de la şcoala gimnazială unde Christopher era profesor au hotărât să îi pregătească o surpriză de care cu siguranţă îşi va aminti toată viaţa şi, cu ajutorul logodnicului său, Joe, au plănuit cu exactitate întreg momentul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele două mame au trimis email-uri altor părinţi pentru a-i invita să participe şi au început să repete pe ascuns o piesă specială.

“Este cel mai bun profesor și are această mare energie și face ca fiecare oră să fie distractivă. Ne-am gândit, nu ar fi minunat să facem şi noi ceva pentru nunta lui?” a povestit Joy.

Joy și Margit se așteptau "la cel mult 15" copii care să se implice. În schimb, 50 din cei 70 de elevi s-au angajat în participare, repetând cu discreţie în fiecare duminică seară.

Momentul a fost filmat de un barman şi a ajuns imediat viral. Mii de oameni şi-au exprimat bucuria şi respectul atât faţă de profesor, cât şi faţă de acţiunea elevilor, conform Unilad.

“Am fost complet emoţionat şi copleşit să văd cât de mult le pasă. În calitate de profesor la o şcoală gimnazială, văd elevi care se străduiesc foarte mult să îşi dea seama cine sunt şi ce vor să facă în viaţă.

Unii dintre elevii care au cântat au probleme serioase şi lucruri despre care ştiu că se întâmplă acasă. Am fost extrem de fericit să îi văd acolo, am simţit camera umplută cu dragoste, mi-am dat seama că lucrurile vor fi ok şi că nu va mai trebui să mă feresc în legătură cu iubirea.” a povestit mai apoi Dl. Landis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Surpriză emoţionantă pentru un profesor din partea elevilor săi, chiar înainte de nuntă (Video)