Antena Meniu Search
x

Băieţel de 6 ani, bolnav în stadiu terminal, surpriză de neuitat din partea poliţiştilor

Un băieţel curajos a avut parte de cea mai frumoasă zi după ce a primit o vizită surpriză din partea poliţiştilor. A primit de altfel şi titlul de ofiţer de poliţie onorific.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 26.08.2020, 19:11

  • A primit echipament special şi a mers cu autospecialele, alături de poliţişti.
  • A îmbrăţişat fiecare membru al echipajului şi a mulţumit pentru surpriză.

Mitchell Ray, în vârstă de 6 ani, bolnav în stadiu terminal de neuroblastom, un tip rar de cancer care afectează ţesutul nervos, şi-a îndeplinit dorinţa de a fi poliţist pentru o zi.

Băieţelul din Dubbos, New South Wales, a trecut prin 5 cicluri de chimioterapie şi o operaţie pentru îndepărtarea unei tumori de mărimea unui ananas.

Din păcate, şansele de supravieţuire îi sunt foarte mici, iar medicii se concentrează doar pentru a-i prelungi durata de viaţă, spunându-le părinţilor să se aştepte la câteva luni, nu ani.

Poliţia NSW i-a făcut o vizită micuţului Mitchell, iar ziua petrecută împreună categoric nu va fi uitată, mai ales după ce au auzit de visul acestuia de a deveni ofiţer de poliţie, ca să-i „prindă pe cei răi”.

A primit echipament special şi costumul purtat de echipa de pompieri, salvare şi a încercat toate dispozitivele lor, precum şi autospecialele acestora, a fost plimbat prin port cu unitatea marină şi a ajuns să stea pe o motocicletă de poliţie, înainte ca echipajul să îl conducă spre casă.

Mitchell s-a bucurat de fiecare clipă şi şi-a arătat entuziasmul. A îmbrăţişat fiecare membru al echipajului şi a mulţumit pentru surpriză.

„Am avut o zi uimitoare, a fost o aventură de viaţă. A petrecut timp cu toate secţiile de poliţie şi suntem onoraţi pentru că au participat şi s-au implicat atâţia oameni” a scris mama sa, Erin pe Facebook. „Mulţumesc mult Poliţiei NSW pentru timpul acordat fiului meu, precum şi tuturor celor care au ajutat la organizarea acestei zile. L-aţi făcut pe Mitchell un băieţel extrem de fericit, e super impresionat de faptul că a cunoscut astăzi atât de mulţi supereroi în viaţa reală”.

Familia băiatului a fost devastată când Mitchell a fost diagnosticat pe 17 ianuarie, după ce o ecografie a detectat o tumoare în stomac. A fost transportat cu elicopterul de urgenţă la Spitalul de Copii din Westmead, unde a fost internat la Terapie Intensivă, deoarece plămânul drept era complet umplut cu lichid, potrivit Daily Mail.

Starea lui a continuat să se înrăutăţească, iar medicii au făcut anunţul sfâşietor. Vestea că micuţul mai are doar câteva luni de trăit i-a zguduit.

Acum, cei dragi încearcă să petreacă fiecare clipă alături de el şi să-i transforme fiecare zi într-una memorabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Băieţel de 6 ani, bolnav în stadiu terminal, surpriză de neuitat din partea poliţiştilor