Antena Meniu Search
x

Foto Surse apropiate de la Palatul Buckingham consideră că Harry și Meghan trebuie să renunțe la titlurile regale, după cel mai recent interviu

Surse apropiate ale familiei regale de la Palatul Buckingham le-ar fi cerut ducelui și ducesei de Sussex să renunțe la titlurile lor, după cel mai recent interviu al prințului Harry.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 16.05.2021, 17:41

Surse apropiate de la Palatul Buckingham consideră că Harry și Meghan trebuie să renunțe la titlurile regale
Surse apropiate de la Palatul Buckingham consideră că Harry și Meghan trebuie să renunțe la titlurile regale - Profimedia Images

Se spune că prințul i-ar fi lăsat pe sfătuitorii regali nedumeriți de ''rușinea'' și ''lipsa de compasiune'', când a apărut săptămâna trecută la un episod al podcastului Armchair Expert al actorului Dax Shepard.

În timpul conversației de 90 de minute, Harry a vorbit despre tatăl său, prințul Charles, despre stilul în care l-a crescut și despre ''durerea'' pe care i-a provocat-o, precum și despre modul în care regina și prințul Philip au ales să-l crească pe Charles.

Astfel, Harry și Meghan sunt îndemnați să renunţe la titlurile lor regale. Toți cei care au vorbit sub condiția anonimatului ar fi spus presei că membrii familiei regale sunt ''îngroziți că i-ar putea face asta reginei la scurt timp după ce ducele de Edinburgh a fost înmormântat''.

''Să-l tragi pe bunicul tău în asta este atât de șocant și lipsit de respect'', a spus unul. Altul l-a criticat pe Harry pentru că a ţinut să ofere detalii despre istoria familiei regale şi despre cum îşi trăiesc aceştia viaţa. ''Ducele de Sussex a avut o perioadă în care a ţinut să sublinieze că nu este diferit de nimeni altcineva și în care atacă instituția despre care spune că i-a provocat atât de multă durere'', ar fi spus o altă voce. 

Pe acelaşi subiect

''Există o părere din ce în ce mai des întâlnită că, dacă nu-ți place atât de mult instituția, nu ar trebui să ai titlurile. Asta ar trebui să facă Harry și Meghan. Și dacă refuză să facă asta, trebuie să explice de ce nu vor'', a mai adăugat cineva. 

Deși nu se înțelege că ar exista deja mişcări concrete de a-i face pe cei doi să renunţe la titluri, dacă este adevărat, presiunea venită din interiorul palatului arată cât de profund este sentimentul trădării între familia regală și cuplu, în urma interviului lor exploziv cu Oprah Winfrey. 

Harry susţine că s-a mutat în SUA pentru a rupe un ciclu al ''durerii genetice''

Harry, care locuiește acum în Montecito, în California, urmează să zboare înapoi în Marea Britanie pentru dezvelirea unei noi statui a mamei sale, prințesa Diana, la data de 1 iulie. Acesta a ţinut să specifice că el și Meghan, care așteaptă al doilea copil, s-au mutat în SUA pentru a rupe ciclul ''durerii genetice''.

Vorbind despre tatăl său, Harry a spus: ''El m-a tratat așa cum a fost tratat. Există o mulțime de dureri și suferințe genetice care se transmit oricum.''

De asemenea, el a spus că viaţa sa este ''un amestec între The Truman Show și a fi într-o grădină zoologică'', referindu-se la filmul în care joacă Jim Carrey. Povestea este despre un om care nu știe că întreaga sa viață este de fapt o emisiune la TV, potrivit Independent

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Surse apropiate de la Palatul Buckingham consideră că Harry și Meghan trebuie să renunțe la titlurile regale, după cel mai recent interviu