Antena Meniu Search
x

Un tâlhar înarmat a fost împuşcat mortal de o mamă sub ochii îngroziţi a zeci de copii şi părinţi (Video)

Un tâlhar înarmat a fost împuşcat mortal de o mamă, sub ochii îngroziţi a zeci de copii şi părinţi, chiar în faţa unei şcoli private pe care încerca să o jefuiască.

Un tâlhar înarmat a fost împuşcat mortal de o mamă sub ochii îngroziţi a zeci de copii
Un tâlhar înarmat a fost împuşcat mortal de o mamă sub ochii îngroziţi a zeci de copii - Daily Mail

Un tâlhar înarmat a fost împuşcat mortal de o mamă, sub ochii îngroziţi a zeci de copii şi părinţi, chiar în faţa unei şcoli private pe care încerca să o jefuiască.

Totul s-a întâmplat în faţa unei şcoli private din Sao Paulo (Brazilia), iar scenele şocante au fost suprinse de camerele de supraveghere montate în zonă.

Pe imagini se poate observa cum tânărul în vârstă de 21 de ani scoate la un moment dat un pistol şi îl îndreaptă către un grup de mămici şi copii.

În timp ce suspectul le ameninţa pe femei, o mamă, poliţistă aflată în timpul liber, a scos pistolul şi l-a împuşcat pe suspect în piept.

Pe acelaşi subiect

Acesta s-a prăbuşit la pământ, iar poliţista a reuşit să îl dezarmeze şi să îl imobilizeze.

Transportat la spital, tâlharul de 21 de ani a murit din cauza rănii grave.

În vârstă de 42 de ani şi mamă a două fetiţe, poliţista aflată în timpul liber a fost declarată eroină de guvernatorul regiunii Sao Paulo.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un tâlhar înarmat a fost împuşcat mortal de o mamă sub ochii îngroziţi a zeci de copii şi părinţi (Video)