Antena Meniu Search
x

Video Talibanii filmați la sala de fitness, cu lansatoarele de rachete în spate, după cucerirea Kabulului

Talibanii sunt cu moralul la cote înalte, după cucerirea aproape completă a Afganistanului. Mai mulți insurgenți, acum aflați acum la putere în Kabul, au sărbătorit victoria ce a zguduit o lume întreagă la mașinuțe electrice, în sala de fitness a Palatului prezidențial, dar și pe căluți pentru copii, acolo unde s-au învârtit în cerc. Imaginile au devenit virale pe Twitter.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 17.08.2021, 13:32

Vezi și

Este entuziasm în tabăra talibanilor, după căderea regimului condus de fostul președinte Ashraf Ghani, și cu americanii la un pas de evacuare completă. Pe internet circulă imagini amuzante în care mai mulți insurgenți se distrează la mașinuțe electrice, tamponându-se prietenește. De remarcat este că talibanii nu renunță la mitraliere nici în parcurile de distracții.

În Palatul prezidențial din Kabul, însă, talibanii au alte preocupări. Mai exact, trag de fiare la sala de fitness, pentru a-și menține forma fizică. Unul dintre ei, responsabil cu imortalizarea momentul, poate fi observat în timp își filmează camarazii cu un lansator de rachete în spate.

Distracția nu putea fi completă, însă, fără o raită la căluții de plastic pentru copii, ce pot fi găsiți și în România, de obicei la bâlciuri. Pe imaginile devenite virale pe internet se poate observa cum mai mulți talibani se învârt în cerc și discută într-o atmosferă prietenoasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Talibanii filmați la sala de fitness, cu lansatoarele de rachete în spate, după cucerirea Kabulului