Antena Meniu Search
x

Tallin, capitala proprietarilor de Harley Davidson!

Capitala Estoniei, Tallinn, este, în aceste zile, şi capitala europeană a motocicliştilor. Mai precis, a celor pasionaţi de marca intrată în legendă: Harley-Davidson.

Vezi și

Capitala Estoniei, Tallinn, este, în aceste zile, şi capitala europeană a motocicliştilor. Mai precis, a celor pasionaţi de marca intrată în legendă: Harley-Davidson 

Aproape 10.000 de iubitori ai motoarelor, veniţi de pe tot continentul, s-au adunat pentru a celebra nu doar vehiculele lor pe două roţi, ci un întreg stil de viaţă

Mii de motociclişti pe Harley-Davidson au venit din toată Europa pentru aşa-numitul "Super Raliu", aflat la o ediţie jubiliară, cea cu numărul 40. Fireşte, ei nu se mulţumesc doar să-şi tureze motoarele. Stau de vorbă şi petrec împreună. Oricare le-ar fi vârsta sau ţara de origine, cu toţii se simt, de la început, ca fraţii.

Iubitorii mărcii născute în statul american Wisconsin mai au o trăsătură în comun. Îşi tunează motocicletele ca să le reflecte cât mai bine personalitatea. Aşa că aproape fiecare din miile de motociclete adunate la Tallinn este diferită de celelalte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Tallin, capitala proprietarilor de Harley Davidson!