Antena Meniu Search
x

Tânăr pe scuter se distrează rupând oglinzile maşinilor, un şofer vede şi îl spulberă cu maşina (Video)

Un tânăr şi-a propus să se distreze cu nefericirea altora şi a început să rupă oglinzile tuturor maşinilor pe lânga care trecea în viteză. Din păcate pentru el, a fost văzut de un şofer, care pur şi simplu a dat cu maşina peste el.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 05.04.2019, 22:23

Biciclist spulberat de maşină, după ce a fost prins rupând oglizile autoturismelor parcate  - thesun.co.uk

Un tânăr şi-a propus să se distreze cu nefericirea altora şi a început să rupă oglinzile tuturor maşinilor pe lânga care trecea în viteză. Din păcate pentru el, a fost văzut de un şofer, care pur şi simplu a dat cu maşina peste el.

Imaginile au fost filmate de o cameră de supraveghere instalată pe strada respectivă, iar poliţiştii au lansat un apel public de identificare a şoferului, însă mulţi internauţi au întâmpinat cu refuz cererea oamenilor legii.

Scuterist spulberat de maşină, după ce a fost prins rupând oglinzile autoturismelor parcate 

Ashley Wood, un tânăr şi teribilist britanic în vârstă de 29 de ani, a început să spargă oglizile autoturismelor parcate, când a fost spulberat de pe scuter de un şofer furios.

Momentul şocant a fost filmat de camerele de supraveghere, tânărul fiind lovit şi aruncat într-o camionetă de un șofer furios, care a luat legea în propriile mâini, decis să facă dreptate, scrie thesun.co.uk.

Atenţie, imagini şocante!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţiştii au menţionat că tânărul chiar a plănuit să facă asta, ca să se distreze. 

"Ashley Wood a decis într-o dimineață că va sparge oglinzile laterale ale mașinilor parcate pe Pinxton, aşa că s-a urcat pe scuter şi a pus planul în aplicare. Este clar din materialul înregistrat că el nu a avut nici o considerație pentru proprietatea altor persoane, sau, de altfel, pentru siguranța altora", a precizat detectivul care s-a ocupat de caz.

Tânărul a primit o pedeapsă de 18 luni de închisoare cu suspedare, şoferul este căutat în continuare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Tânăr pe scuter se distrează rupând oglinzile maşinilor, un şofer vede şi îl spulberă cu maşina (Video)