Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr tată concediat din cauza crizei coronavirusului, marele câștigător la loterie

Un tânăr tată concediat din cauza crizei coronavirusului, a devenit marele câștigător la loterie. El va primi o sumă impresionantă, lunar, timp de 20 de ani, după ce a jucat online.

de Cosmin Stăniloiu

la 15.04.2020 , 14:52

Câștig la loterie Tânăr tată concediat din cauza crizei coronavirusului, marele câștigător la loterie - news.com.au
  • În fieacre lună, câștigătorul va primi o mică avere.
  • El rămăsese fără serviciu imediat dupăc e devenise tată.

Un tânăr tată concediat din cauza crizei coronavirusului, a devenit marele câștigător la loterie. El va primi o sumă impresionantă, lunar, timp de 20 de ani, după ce a jucat online.

Un tânăr tată australian din Adelide a rămas fără job după declanșarea pandemiei de coronavirus. Bărbatul, care are puțin mai mult de 20 de ani, a suferit un șoc, mai ales că de curând soția lui dăduse naștere unui bebeluș. situația familială fiind astfel foarte dificilă.

Duminică, averea tinerei familii a crescut incredibil, după ce bărbatul a câștiga tmarele premiu la jocul de loterie Set for Life 1711, scrie news.com.au.

Articolul continuă după reclamă

Astfel, el va primi 4,8 milioane de dolari australieni, aproximativ 3,1 milioane de dolari americani, în următoarele două decenii. Conducerea loteriei australiene a confirmat premiul, câștigat cu două bilete achiziționate online.

Pe acelaşi subiect

"Mi-am verificat contul online aseară și am văzut că am câștigat. Am trezit-o pe soția mea să-i spun și efectiv ea a urlat!", a spus el.

Tânărul a povestit că nu a dormit toată noaptea și se uita la ecranul calculatorului împreună cu soția lui, plănuind ce vor face cu banii.

"De curând mi-am pierdut locul de muncă din cauza COVID-19 și, prin urmare, premiul îmi oferă o ușurare completă. Am fost atât de stresat în ultima vreme, dar acum sunt atât de fericit.", a spus el.

Tânărul câștigător va primi lunar câte 20.000 de dolari australieni, timp de 20 de ani.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Tânăr tată concediat din cauza crizei coronavirusului, marele câștigător la loterie