Antena Meniu Search
x

Danielle a murit fulgerător, după ce a îngrijit pacienți cu COVID19 cu mâinile goale. ”Spitalul nu a avut să-i dea nici măcar o mască!”

Danielle DiCenso, o asistentă medicală de 33 de ani din Florida, a murit după ce a îngrijit pacienți cu coronavirus fără un minim echipament de protecție.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 15.04.2020, 14:26

Danielle DiCenso avea 33 de ani și era asistentă medicală la un spital din Florida - Facebook /Danielle DiCenso
  • Danielle lucra la un spital din Hialeah fără să aibă măcar mască de protecție
  • Asistenta s-a autoizolat acasă după ce a început să se simtă rău
  • Ea a fost testată la COVID-19, însă rezultatul a ieșit neconcludent

Danielle DiCenso, o asistentă medicală de 33 de ani din Florida, a murit după ce a îngrijit pacienți cu coronavirus fără un minim echipament de protecție.

Danielle lucra la un spital din Hialeah fără să aibă măcar mască de protecție, spune soțul ei, citat de The Sun.

Femeia, mamă a unui copil, s-a autoizolat acasă după ce a început să se simtă rău și a bănuit că este infectată cu coronavirus. Ulterior, ea a fost testată la COVID-19, însă rezultatul a ieșit neconcludent.

Soțul Daniellei DiCenso: „Întotdeauna îi punea pe ceilalți înaintea ei. Într-una din zile, a mers la muncă și cei din conducerea spitalului nu au avut să-i dea nici măcar o mască de protecție”.

După câteva zile de boală, simptomele au început să se agraveze și totul a culminat cu momentul în care bărbatul și-a găsit soția moartă în camera în care se autoizolase.

Soțul Daniellei DiCenso: "A fost o luptă de patru sau cinci zile. La un moment dat, febra a cedat. Apoi a început să apară în valuri. Nu avea alte probleme de sănătate”.

„Doar uitându-mă la ea, știam că nu e bine. Părea liniștită. Arăta ca și cum ar fi murit în somn. Soția mea ar mai fi fost aici, acum, dacă i s-ar fi acordat echipamentul de protecție corespunzător. Sunt foarte supărat. Copilul meu de patru ani va crește fără mama lui”, a mai spus bărbatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Danielle a murit fulgerător, după ce a îngrijit pacienți cu COVID19 cu mâinile goale. ”Spitalul nu a avut să-i dea nici măcar o mască!”