Antena Meniu Search
x

Tânăr ucis de un parazit care se hrănește cu creier uman. Ar fi luat bacteria dintr-o piscină (Video)

Un tânăr de 29 de ani a fost ucis de un parazit care se hrănește cu creier, el contractând bacteria la o piscină, potrivit primelor rapoarte.

Un tânăr de 29 de ani a fost ucis de un parazit care se hrănește cu creier, el contractând bacteria la o piscină, potrivit primelor rapoarte.

Familia băiatului a precizat că inițial s-a plâns de dureri de cap severe, iar imediat, la o zi distanță, deja era incoerent și nu-și mai putea mișca membrele.

 Fabrizio Stabile, un tânăr în vârstă de 29 de ani, a fost imediat dus de urgenta la spitalul din Pleasantville, New Jersey, unde doctorii credeau ca este vorba despre o inflație a creierului, cauzată de o meningită bacteriană.

Dar, nu. Abia atunci când starea lui a continuat să se deterioreze rapid, în ciuda tratamentelor meningitei, medicii au început să efectueze teste pentru a determina o altă cauză.

La patru zile după apariția simptomelor inițiale, familia lui tânărului a primit vestea devastatoare că a testat pozitiv pentru Naegleria fowleri, o amibă extrem de rară, care consumă creierul și ucide 98% dintre persoanele infectate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Băiatul a murit a doua zi. Se crede că a contractat Naegleria fowleri în timpul unei vizite la o piscină.

Piscina a fost închisă temporar în așteptarea unei investigații efectuate de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor.

Au existat doar 143 de cazuri diagnosticate de parazit în cei 56 de ani de când a fost descoperit. Doar 4 persoane au supraviețuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Tânăr ucis de un parazit care se hrănește cu creier uman. Ar fi luat bacteria dintr-o piscină (Video)