Antena Meniu Search
x

Video Tânără arestată în Rusia pentru că a ţinut în mână o foaie goală de hârtie, în timpul protestelor împotriva războiului din Ucraina

Proteste faţă de invazia Rusiei în Ucraina au avut loc ieri în mai multe oraşe ale lumii. 20 de mii de oameni au manifestat la Florenţa, oraş înfrăţit cu Kievul. 

de Redactia Observator

la 13.03.2022, 10:00

Vezi și

Preşedintele Zelensky şi primarul Kievului au trimis mesaje video, iar la tribună au urcat oameni politici italieni şi din alte ţări. La Varşovia, ambasadorul Ucrainei le-a mulţumit participanţilor pentru buna primire a refugiaţilor în Polonia. Sute de oameni au manifestat şi în capitala Israelului.

Iar la Londra s-a protestat, între altele, la domiciliul presupusei fiice nelegitime a ministrului rus de externe, Serghei Lavrov. Chiar şi în Rusia, în ciuda represiunii, apar noi gesturi de protest. La Nijni Novgorod, o tânără a fost arestată deşi nu arbora nicio lozincă, ci doar o foaie goală de hârtie, al cărei înţeles era clar pentru toată lumea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Tânără arestată în Rusia pentru că a ţinut în mână o foaie goală de hârtie, în timpul protestelor împotriva războiului din Ucraina