Antena Meniu Search
x

Tânără de 20 de ani, găsită moartă în Grecia, în condiţii suspecte la bordul unui iaht de lux al unui milionar de 87 de ani (Foto)

O tânără de 20 de ani din Australia a fost găsită moartă la bordul unui iaht de 190 de milioane de dolari.

O tânără de 20 de ani din Australia a fost găsită moartă la bordul unui iaht de 190 de milioane de dolari. Sinead McNara, celebră pentru pozele sale extrem de sexy de pe Instagram, era în ultima sa zi de lucru în Grecia şi urma să le întâlnească pe mama şi pe sora sa curând. Autorităţile locale spun că ar fi vorba de o sinucidere. 

Tânăra lucrase întreaga vară în Grecia, pe iahtul de lux al afaceristului mexican Alberto Bailleres, în vârstă de 87 de ani. În ultima sa zi de lucru, fata a fost găsită fără viaţă, la bordul iahtului. Mama şi sora sau au primit vestea cumplită chiar în timp ce zburau către Grecia, pentru a petrece timp alături de Sinead.

Deşi autorităţile locale spun că multe indicii de la faţa locului conduc către o sinucidere, moartea tinerei australience e încă învăluită în mister, mai ales că trupul fetei a fost găsit înfăşurat într-o funie.

Pe acelaşi subiect

Poliţia a oprit în port iahtul milionarului mexican cât timp a fost nevoie să ia probe pentru investigaţia care este acum în curs.

În urmă cu două săptămâni, Sinead postase pe pagina sa de Instagram un mesaj în care părea că nu mai face faţă grijilor. 

Familia fetei, devastată de durere crede că ar fi fost mai degrabă vorba de un accident la bordul iahtului, prezentat drept sinucidere, pentru ca nimeni să nu fie tras la răspundere.

Deşi autorităţile iau în calcul varianta sinuciderii ca primă ipoteză, nu pot pronunţa o concluzie finală până când nu vor avea rezultatele autopsiei.

Sinead McNara era cunoscută pe Instagram, având peste 20 de mii de fani pe reţeaua socială, care îi admirau fiecare imagine publicată, fie că era vorba de fotografii provocatoare sau imagini din destinaţiile de vacanţă ale tinerei. 

Sursă: dailymai.co.uk

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Tânără de 20 de ani, găsită moartă în Grecia, în condiţii suspecte la bordul unui iaht de lux al unui milionar de 87 de ani (Foto)