Antena Meniu Search
x

Batjocorită de elevi şi profesori, din cauza tenului, a devenit un nume de succes în modă

O fată de 12 ani din SUA a ajuns o voce în lumea modei, după ce a trecut printr-o perioadă cumplită! Adolescenta era batjocorită din cauza tenului închis la culoare. A reuşit să încheie spectaculos această perioadă. Şi-a prezentat prima colecţie vestimentară la Săptămâna Modei de la New York.

de Redactia Observator

la 19.03.2019, 17:47

Vezi și

O fată de 12 ani din Statele Unite a ajuns o voce în lumea modei, după ce a trecut printr-o perioadă cumplită! Zi de zi, adolescenta era batjocorită nu doar de colegi, dar şi de profesori, din cauza tenului ei foarte închis la culoare. Însă, ajutată de familia ei, a reuşit să încheie într-un mod spectaculos această perioadă cumplită. Iar recent şi-a prezentat prima ei colecţie vestimentară la Săptămâna Modei la New York.

Copiii îi dădeau tot felul de porecle precum "gândac mort" sau îi spuneau că a stat în cuptor prea mult. Se legau mereu de ea din cauza tenului ei închis.

În ciuda comentariilor răutăcioase, Kheris Rogers a încercat să pară încrezătoare în forţele proprii. Era elevă la o şcoală particulară din Los Angeles, însă nu doar colegii o batjocoreau ci şi cadrele didactice, care îi dădeau creioane negre pentru a desena portretul părinţilor ei.

Sora ei a salvat-o

Sora ei mai mare a luat atunci o decizie care urma să-i schimbe viaţa. A publicat pe Twitter o poză cu Kheris în care aceasta lansa un mesaj important, susţinând că nu doar culoarea pielii contează.

Kheris Rogers a devenit brusc faimoasă pe Twitter şi Instagram. Nu a durat mult şi şi-a lansat chiar o linie vestimentară prin care să tragă un semnal de alarmă privind discriminarea persoanelor afro-americane.

Împreună cu mama ei, Kheris realiza tricourile în garajul casei sale, iar apoi le vindea online.

A strâns o mie de dolari într-un singur an. Tricourile au început să fie purtate inclusiv de celebrităţi de la Hollywood cum ar fi Alicia Keys sau Whoopi Goldberg.

La a doar 12 ani, Kheris se poate lăuda acum cu propria colecţie prezentată la Săptămâna Modei la New York.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Batjocorită de elevi şi profesori, din cauza tenului, a devenit un nume de succes în modă