Antena Meniu Search
x

O tânără care a câștigat 50 de mii de dolari la Loto a ajuns în arest, în Canada

O tânără de 33 de ani care a câștigat 50 de mii de dolari la loto nu se va bucura de premiu. Ea a ajuns în schimb după gratii, pentru că a cumpărat biletul câștigător cu un card furat.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 03.02.2019, 18:46

Loteria Atlantic din Google Street View
O tânără care a câștigat la Loto în Canada a fost arestată pentru furt - Google

O tânără de 33 de ani care a câștigat 50 de mii de dolari la loto nu se va bucura de premiu. Ea a ajuns în schimb după gratii, pentru că a cumpărat biletul câștigător cu un card furat.

Tânăra a dat nas în nas cu poliția canadiană tocmai când a venit să-și revendice premiul de 50 de mii de dolari pe care îl câștigase.

Polițiștii știau însă cum a ajuns în posesia marelui pot. Miercuri, femeia a furat portofelul unui bărbat și i-a folosit cardurile bancare la câteva cumpărături.

Dintr-un magazin,  cu unul dintre cardurile furate a cumpărat și biletul de loterie. Tânăra și-a spus că a dat lovitura, dar nu s-a putut bucura nici măcar o secundă de premiul de 50 de mii de dolari. Hoața a ajuns după gratii.

Ce se întâmplă cu premiul

Pe rețelele de socializare, mulți dintre internauții canadieni au spus că premiul ar trebui să fie dat bărbatului care a fost furat de portofel, spune postul tv CBC.

Însă loteria a venit cu o altă poziție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Premiul va fi considerat astfel că nu a fost ridicat de nimeni și va fi reportat pentru următoarele extrageri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » O tânără care a câștigat 50 de mii de dolari la Loto a ajuns în arest, în Canada