Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânără condamnată la 32 de ani de închisoare, după ce şi-a ucis cele două fiice

O tânără în vârstă de 32 de ani, din Anglia, a fost condamnată la 32 de ani de închisoare, după ce şi-a ucis cele două fiice.

de Alin Tarnovschi

la 02.08.2019 , 14:48

Tânără condamnată la 32 de ani de închisoare, după ce şi-a ucis cele două fiice Tânără condamnată la 32 de ani de închisoare, după ce şi-a ucis cele două fiice - Daily Mail

O tânără în vârstă de 32 de ani, din Anglia, a fost condamnată la 32 de ani de închisoare, după ce şi-a ucis cele două fiice.

Louise Porton a locuit în Rugby, Warwickshire (Anglia) şi şi-a crescut singură cele două fiice, Lexi (3 ani) şi Scarlett (un an).

Potrivit anchetatorilor, tânăra lucra ca escortă, iar cele două fiice nu îi permiteau să îşi desfăşoare activitatea aşa cum şi-ar fi dorit.

Articolul continuă după reclamă

Drept urmare, tânăra mămică a decis să le ucidă pe cele două copile. În cursul lunii ianuarie a anului trecut, femeia şi-a ucis cele două fiice şi apoi a sunat la Urgenţe pentru a cere ajutor.

Pe acelaşi subiect

Medicii le-au transportat pe copile la spital, însă nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa.

În cadrul unei anchete, poliţiştii au descoperit că femeia a fost cea care le-a ucis pe copile pentru că 'au împiedicat-o să lucreze ca prostituată', potrivit DailyMail.

Astăzi, o instanţă din Birmingham a condamnat-o pe femeie la 32 de ani de închisoare pentru cele două crime.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Tânără condamnată la 32 de ani de închisoare, după ce şi-a ucis cele două fiice