Antena Meniu Search
x

Doi români stabiliți în Italia s-au oferit să găzduiască o tânără, iar apoi au exploatat-o

Doi români stabiliți în Italia sunt cercetați penal, după ce s-au oferit să găzduiască o altă tânără din România, iar apoi au început să o exploateze.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 21.07.2020, 17:44

Trei români sunt cercetați penal în acest caz
Românca exploatată are doar 23 de ani - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Trei români sunt cercetați penal în acest caz.
  • Tânăra exploatată are 23 de ani.

Inițial, cele două părți s-au înțeles ca tânăra de 23 de ani să plătească o chirie modică.

Ulterior, însă, conform Torino Today, cei doi români, stabiliți în Monta, oraș din provincia Cuneo, au decis că ar fi mai bine ca tânăra să se prostitueze pentru ei.

Coșmarul tinerei a început în august anul trecut și a durat aproape un an, perioadă în care cei doi români, de 31 și, respectiv, 25 de ani, părinții a doi copii, au obținut sume importante de bani.

Unul dintre clienții tinerei s-a îndrăgostit de aceasta și a decis că ar trebui să încerce să o salveze.

A ținut-o câteva zile în casa lui din Carmagnola, până când cei doi români au tocmit un alt bărbat, tot român, de 39 de ani, să se ducă la locația respectivă pentru a o recupera pe tânără.

Atacatorul l-a bătut pe proprietarul casei din Carmagnola, băgându-l în spital, și i-a furat 300 de euro drept taxă pentru zilele în care tânăra nu a produs niciun ban.

Mai mult, bărbatul care a încercat să o salveze pe tânăra a fost amenințat și pus să aducă și mai mulți bani. El a apelat la poliție, iar la momentul întâlnirii cu atacatorul său oamenii legii au dezvoltat ancheta.

Acum, cei trei români implicați în poveste sunt cercetați penal. Bătăușul de 39 de ani a fost reținut, fiind acuzat de jaf în stare agravantă. Românul de 31 de ani, care se dădea drept protectorul fetei când aceasta era exploatată, a fost reținut și el, fiind acuzat de proxenetism și jaf în stare agravantă. Românca de 25 de ani, soția celui de 31 de ani, ținea listele cu clienții tinerei exploatate. A fost plasată în arest la domiciliu fiind acuzată și ea de proxenetism.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Doi români stabiliți în Italia s-au oferit să găzduiască o tânără, iar apoi au exploatat-o