Antena Meniu Search
x

Tânără de 23 de ani, mamă a două fetiţe, înjunghiată de hoţ în casă, în prima zi de Crăciun

O mamă a doi copii a fost înjunghiată în propria casă, de un hoţ, în urma unui atac spontan, în dimineaţa zilei de Crăciun.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 26.12.2019, 11:22

Hoţul a intrat în casă pe geam
Femeia a fost înjunghiată de hoţ în propria casă - Profimedia

O mamă a doi copii a fost înjunghiată în propria casă, de un hoţ, în urma unui atac spontan, în dimineaţa zilei de Crăciun.

Tânăra de 23 de ani se afla în casa ei din Cardiff, lângă Newcastle, în ajunul Crăciunului. Pe la ora 4 dimineaţa s-a trezit şi a mers în bucătărie să bea apă, moment în care a fost înjunghiată în spate de un necunoscut, conform declaraţiilor poliţiei.

Bărbatul ar fi scos un cuțit și a înjunghiat-o în mod repetat în spate, apoi s-a făcut nevăzut, gonind pe strada Cypress.

Femeia a primit îngrijiri medicale la faţa locului, înainte de a fi transportată de urgenţă la Spitalul John Hunter. Se află acum în afara oricărui pericol.

Fetele femeii, în vârstă de cinci, respectiv nouă ani, erau acasă la momentul atacului, precum şi bunica acestora.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit primelor cercetări ale poliţiei, bărbatul ar fi pătruns în locuinţă cu ajutorul unei lunete, pe geam.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Tânără de 23 de ani, mamă a două fetiţe, înjunghiată de hoţ în casă, în prima zi de Crăciun