Antena Meniu Search
x

O tânără a murit la patru luni după nuntă. Ca ultimă dorinţă, soţul a înmormântat-o în rochia de mireasă

Michael şi Saima s-au întâlnit prima dată în 2015. Anul trecut s-au căsătorit, însă după numai câteva luni tânăra a murit, din cauza unei boli grave, la doar 30 de ani.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 28.10.2019, 18:24

Tânăra visa să mai poarte o dată rochia de mireasă
Saima a murit la patru luni după nunta cu Michael - Metro Online

Michael şi Saima s-au întâlnit prima dată în 2015. Anul trecut s-au căsătorit, însă după numai câteva luni tânăra a murit, din cauza unei boli grave, la doar 30 de ani.

Saima se afla în spitalul în care lucra, în momentul în care a început să se simtă rău. S-a gândit că este o simplă răceală, aşa că a mers acasă.

Ultima dorinţă a tinerei a fost să fie înmormântată în rochia de mireasă

Conform Metro Online, tânăra a crezut că se poate repune pe picioare cu pastile şi odihnă. Nu ştia că, de fapt, a făcut o formă gravă de encefalită care i-a provocat o supradimensionare a creierului.

S-a simţit mai bine aşa că a mers din nou la muncă, moment în care tragedia s-a produs.

A căzut la pat şi a fost internată de urgenţă, în stare gravă.

Lui Michael i s-a făcut rău în momentul în care a fost chemat de urgenţă la spital. 

Starea femeii s-a înrăutăţit rapid astfel că, după patru zile, Michael şi alte rude ale Saimei au fost puse în faţa unui moment devastator.

Tânăra a murit din cauza unei boli grave, la patru luni după nuntă

Erau obligaţi să decidă dacă mai are rost ca Saima să respire cu ajutorul aparatelor sau se stabileşte scoaterea acestora din priză.

Michael a sărutat-o pentru ultima dată şi i-a promis că o să-i respecte ultima dorinţă şi o să o facă să fie mândră de el.

Ultima dorinţă a Saimei a fost să mai poarte o dată rochia de mireasă, aşa că Michael a înmormântat-o pe aceasta în rochia respectivă.

Evident, cei doi şi-ar fi dorit ca Saima să poarte din nou rochia de mireasă la o eventuală înnoire a jurămintelor, însă destinul a fost crud cu cei doi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O tânără a murit la patru luni după nuntă. Ca ultimă dorinţă, soţul a înmormântat-o în rochia de mireasă