Antena Meniu Search
x

Moarte misterioasă pentru o tânără care a povestit în detaliu petrecerile lui Berlusconi

Imane Fedil, o tânără de origine marocană care a participat la petrecerile 'bunga bunga' ale lui Silvio Berlusconi, a murit în condiţii misterioase, la numai 33 de ani.

de Redactia Observator

la 17.03.2019, 16:31

Imane Fedil, o tânără de origine marocană care a participat la petrecerile 'bunga bunga' ale lui Silvio Berlusconi, a murit în condiţii misterioase, la numai 33 de ani.

Tânăra era una dintre puţinele martore din dosarul fostului premier italian care a povestit, în cadrul procesului, orgiile pe care Berlusconi le dădea în vila din Arcore.

Imane a murit pe 1 martie, într-un spital din Milano, iar cu o lună înainte să moară a fost internată în spital din cauza unor dureri groaznice de stomac.

Pe patul de spital, tânăra de 33 de ani i-a spus avocatului că ar fi fost otrăvită.

Pe acelaşi subiect

De altfel, medicii care au efectuat necropsia au stabilit că moartea tinerei nu a fost stabilită cu claritate şi că dosarul medical al tinerei conţine numeroase 'anomalii'.

Imane Fedil, tânăra moartă în condiţii misterioase era martor în dosarul lui Berlusconi

Petrecerile 'bunga bunga' ale lui Berlusconi, povestite în instanţă

În anul 2012, la doi ani de la izbucnirea scandalului în care Silvio Berlusconi este actorul principal, Imane Fedil a accepat să vorbească, în faţa instanţei, despre petrecerile 'bunga bunga' de la vila fostului premier al Italiei, notează corriere.it.

Tânăra a povestit că a văzut tinere îmbrăcate în călugăriţe care făceau striptease, dar şi o femeie îmbrăcată doar în lenjerie intimă şi care purta o mască ce îl înfăţişa pe fotbalistul Ronaldinho.

Anchetat pentru instigare la prostituţie cu minori şi abuz de putere, Silvio Berlusconi a fost condamnat iniţial la şapte ani de închisoare, iar ulterior, în iulie 2014, a fost achitat în apel.

Potrivit unor surse citate de presa italiană, Imane Fedil pregătea o carte despre serile petrecute în vila lui Berlusconi din Arcore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Moarte misterioasă pentru o tânără care a povestit în detaliu petrecerile lui Berlusconi