Antena Meniu Search
x

Tânără româncă, luată ostatică și ucisă de iubit în Germania. Copilul lor de nici 2 ani a fost martor al ororii

O româncă de 25 de ani a fost luată ostatică, apoi înjunghiată mortal de iubitul ei italian, într-un apartamant din Tegernsee, un oraș din districtul Miesbach, Germania. Copilul lor de nici 2 ani se afla în casă, în momentul tragediei.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.11.2020, 08:10

  • Italianul ar fi ucis-o pe româncă din gelozie.
  • Un copil de nici 2 ani a rămas orfan.

Marți seară, puțin după ora 17.00, centrul de operațiuni al poliției din Bavaria Superioară a fost sesizat că într-unul din apartamentele unui bloc aflat pe Schwaighofstrasse din Tegernsee are loc o ceartă. 

Un bărbat le-a spus polițiștilor că din casa vecinilor lui, un italian de 46 de ani și o româncă de 25 de ani, se auzeau certuri, zgomote puternice și strigăte de ajutor. 

Când a sosit primul echipaj de patrulare, bărbatul originar din Calabria nu i-a lăsat pe polițiști să intre în apartament. 

Oamenii legii au încercat să-l determine să deschidă ușa, însă omul a refuzat și a cerut ca fiul său cel mare să vină la fața locului, pentru a-i vorbi.

În jurul orei 18.40, ofițerii l-au auzit pe bărbat amenințând că o va ucide pe româncă, în timp ce țipetele femeii răsunau din interiorul apartamentului. Așa că au spart ușa, ca să salveze femeia.

Criminalul stătea lângă cadavrul româncei, într-o baltă de sânge

Între timp, italianul și românca au sărit în balconul unui apartament vecin.

Când au ajuns polițiștii era, însă, prea târziu. Bărbatul de 46 de ani deja o înjunghiase mortal pe tânăra de 25 de ani, cu care avea un copil de nici 2 anișori. 

Criminalul stătea lângă cadavru, într-o baltă de sânge, potrivit merkur.de.

În ciuda cererilor repetate adresate de polițiști bărbatului, să lase jos cuțitul, individul a început să-i atace. În momentul în care italianul s-a năpustit asupra unuia dintre ofițeri, acesta din urmă și-a folosit arma din dotare, împușcându-l mortal pe bărbat.

Echipajele de prim-ajutor sosite la fața locului au găsit-o pe româncă zâcând fără viață în balconul apartamentului. 

"În ciuda eforturilor depuse de medici, cele două persoane nu au putut fi resuscitate", a explicat Rainer Kehrer, de la poliția din Miesbach, într-o conferință de presă.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Agentul care l-a împușcat de bărbat se afla în legitimă apărare

"După o evaluare preliminară a tuturor circumstanțelor și dovezilor disponibile în prezent, se poate presupune că ofițerul a acționat într-o situație de urgență / autoapărare. Cu toate acestea, sunt necesare investigații suplimentare pentru evaluarea finală. De exemplu, trebuie să așteptăm rezultatul autopsiei", a mai spus Kehrer. 

Copilul de 18 luni al cuplului, care se afla în casă în momentul ororii, se află acum în grija rudelor.

Polițiștii, în stare de șoc: "Nu a fost niciun caz de acest fel din ultimii ani"

Nenorocirea petrecut în blocul aflat pe Schwaighofstrasse i-a zdruncinat serios pe polițiști.

Șeful departamentului din Bad Wiessee, Thomas Heinrich, și-a întrerupt vacanța pentru a da o mână de ajutor în acest caz.

Bărbatul nu-și mai amintește vreun alt caz atât de oribil care să fi avut loc în zonă, în ultimi ani. 

Francesco Sabbatella, în a cărui restaurant din Tegernsee cuplul mergea în mod constant, spune că are amintiri plăcute cu cei doi parteneri.

"Nu aș putea spune că am observat că ceva nu este în regulă. El era un tip drăguț cu care puteai vorbi despre orice", a spus bărbatul.

"Am crezut că în bloc se filmează o scenă a crimei"

Vecinul care a alertat poliția mărturisește că, inițial, a crezut că în bloc se toarnă o scenă de film.

"Situația a fost total suprarealistă, am crezut că filmează o scenă a crimei", spune un vecin, potrivit merkur.de, descriind evenimentele.

Presa din Germania scrie că italianul era tatăl a trei copii: doi dintr-o căsnicie anterioară, iar al treilea fiind rodul iubirii cu tânăra româncă.

Din primele verificări, se pare că bărbatul ar fi ucis-o pe româncă din gelozie. 

Potrivit ovb-online.de, care citează un comunicat al autorităților, cazul este investigat de polițiștii criminaliștii din Miesbach, sub coordonarea parchetului public din München.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Tânără româncă, luată ostatică și ucisă de iubit în Germania. Copilul lor de nici 2 ani a fost martor al ororii