Antena Meniu Search
x

O româncă e printre cei mai buni elevi din Italia. Mihaela a fost premiată chiar de președintele Sergio Mattarella

Mihaela Maciuc, o româncă de 21 de ani, se numără printre cei mai buni 25 de elevi din Italia, ea fiind premiată chiar de președintele țării, Sergio Mattarella.

Mihaela Maciuc, o româncă de 21 de ani, se numără printre cei mai buni 25 de elevi din Italia, ea fiind premiată chiar de președintele țării, Sergio Mattarella.

Cei mai buni 25 de elevi ai Italiei au fost premiați joi, de președintele țării cu titlul de Alfieri del Lavoro, în cadrul premiului stabilit de Federazione Nazionale dei Cavalieri del Lavoro (Federația Națională a Cavalerilor Muncii).

Cei 25 de premianți sunt absolvenți de liceu și au obținut în cei patru ani de învățământ liceal medii generale cuprinse între 9,70 și 10. Ei au fost aleși dintr-un număr de 2.766 de elevi raportați de directorii unităților de învățământ din toată Italia.

Pe acelaşi subiect

Mihaela Maciuc s-a născut la Târgu-Neamț, iar la zece ani a ajuns în Italia. Ea visează la o carieră în domeniul stomatologiei.

„Am studiat tehnica dentară, iar acum fac practică într-un laborator privat”, a declarat Mihaela Maciuc, potrivit rotalianul.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La întrebarea care este secretul succesului său într-un singur cuvânt, Mihaela a răspuns „constanță”.

„Nu trebuie să vedeți învățatul ca pe o obligație, ci ca pe o bogăție care vă va ajuta la creșterea valorii personale și să vă împliniți ca oameni”, a precizat tânăra laureată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O româncă e printre cei mai buni elevi din Italia. Mihaela a fost premiată chiar de președintele Sergio Mattarella