Antena Meniu Search
x

Tânărul român mort în furtuna din Malta e tatăl a doi copii. Soția sa e rănită grav

O familie de români a fost distrusă într-o furtună ucigaşă. Doi soţi tineri, stabiliţi în Malta, au fost surprinşi de vântul ce a lovit cu puterea unui uragan.

Vezi și

O familie de români a fost distrusă într-o furtună ucigaşă. Doi soţi tineri, stabiliţi în Malta, au fost surprinşi de vântul care a lovit cu puterea unui uragan. Un copac s-a prăbuşit peste maşina lor, iar bărbatul a murit pe loc. Soţia lui a fost dusă cu răni grave la spital. Cei doi erau părinţi. Şi-au luat şi copiii cu ei pe insula în care munceau. Dimineaţă, i-au lăsat în grija bunicii şi au plecat la serviciu.

Surprinse imediat după accident, imaginile arată cât de puternic a lovit furtuna. Maşina în care călătoreau românii a fost strivită.

Copacul a fost rupt de la rădăcină. Iar mai multe crengi au trecut prin parbriz şi prin portieră.

”Nu există cuvinte care să explice tragedia de astăzi. Nu pot să cred că voi merge, luni, la muncă, şi nu te voi mai vedea acolo. Că nu ne vom mai râde, împreună, înainte de a începe munca. Erai totul pentru noi şi va fi extrem de dificil pentru fiecare dintre noi. Îţi vom simţi lipsa, bunul meu prieten, şi nu vei fi uitat niciodată. Odihneşte-te în pace”, scriu prietenii lui Dan pe reţeaua de socializare.

Chemaţi de urgenţă, paramedicii, ajutaţi de echipele de descarcerare, au reuşit cu greu să îi scoată pe cei doi soţi din maşină.

În vârstă de 38 de ani, bărbatul nu a avut nicio şansă. Grav rănită, soţia lui, Irina, nu a putut încă să vorbească cu poliţiştii. A fost dusă de urgenţă la spital.

Era 6 şi jumătate dimineaţa când cei doi români se îndreptau spre muncă. Erau stabiliţi, nu departe de locul accidentului, în Mosta. Acasă, cei doi copii erau în grija bunicii.

Malta a fost lovită încă de ieri de o furtună cu puterea unui uragan. A plouat, într-o zi, cât într-o jumătate de lună.

Străzile arată ca nişte fluvii. Iar autorităţile îi avertizează pe oameni să evite să iasă din case. Cel mai mare pericol îl prezintă vântul.

Lungă de 60 de metri, o navă a fost adusă din larg, la ţărm. Căpitanul a fost rănit, însă, din fericire, rănile nu sunt grave.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Tânărul român mort în furtuna din Malta e tatăl a doi copii. Soția sa e rănită grav