Antena Meniu Search
x

"Îngeri plecați prea devreme". Un tată și-a ucis ambii copii, de 10 și 13 ani, apoi și-a luat viața, în SUA (Video)

O dublă crimă a cutremurat Spring Hill, Florida. Un bărbat în vârstă de 43 de ani, Derick Albert Vasquez, și-a ucis ambii copii, apoi a dat foc la casă luându-și propria viață.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.04.2020, 23:12

- Profimedia / breaking911.com

O dublă crimă a cutremurat Spring Hill, Florida. Un bărbat în vârstă de 43 de ani, Derick Albert Vasquez, și-a ucis ambii copii, apoi a dat foc la casă luându-și propria viață.

El i-a trimis un mesaj, în care scria ce făcuse, unei cunoștințe de familie, persoana respectivă alertând autoritățile. Polițiștii și pompierii au sosit la adresa indicată, au reușit să stingă rapid flăcările, iar într-o încăpere a casei au găsit trei persoane decedate. Kailani Vasquez, în vârstă de 10 ani, Kaeden Vasquez de 13 ani și tatăl lor, Derick Albert Vasquez, în vârstă de 43 de ani.

Anunțul autorităților a picat ca un trăznet în comunitatea respectivă. Dublă crimă urmată de sinucidere, informează Tampa Bay Times.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mama copiilor nu era acasă. Femeia se află în șoc și încă nu poate să accepte ce s-a întâmplat. Prietenii mamei au lansat un apel de ajutor pentru femeie, atât moral, cât și financiar, pentru că mama trebuie să-și îngroape cei doi copilași.

"Doi copii frumoși au fost luați cum nu se poate mai tragic din această lume. Tatăl lor nu era în toate facultățile mintale, le-a luat viața dar și pe a lui. Suntem încă în stare de șoc și nu putem înțelege de ce s-a întâmplat acest lucru. Pierderea unui copil este una dintre cele mai profunde tragedii pe care o poate cunoaște o mamă. Kailani, în vârstă de 10 ani, era o fetiță plină de bucurie, avea mereu un zâmbet pe față, era un mare ajutor și îi plăcea să gătească. Kaeden, de 13 ani, a fost super inteligent, o dulceață de băiat, căruia îi plăcea să deseneze. Nimeni nu este pregătit vreodată pentru asta. Încercâm să facem rost de bani pentru mama, iar toate cheltuielile vor merge către înmormântarea copiilor. Mama copiilor a rămas fără muncă, din cauza disponibilizărilor în vreme de pandemie. De asemenea, rugăciunile voastre pentru sufletele copiilor și al mamei sunt la fel de importante", este mesajul prietenilor femeii, după tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » "Îngeri plecați prea devreme". Un tată și-a ucis ambii copii, de 10 și 13 ani, apoi și-a luat viața, în SUA (Video)