Antena Meniu Search
x

Tatăl lui Luis Diaz, căutat în continuare de poliţia din Columbia. Recompensă de 50.000 de dolari pentru cei care au informaţii despre locul unde se află

Poliția columbiană continuă căutarile în cazul răpirii tatălui atacantului lui Liverpool, Luis Díaz, duminică. Luis Manuel Díaz și Cilenis Marulanda au fost răpiți sâmbătă de oameni înarmați în orașul lor Barrancas, în apropiere de Caraibe. Marulanda a fost salvată, dar soțul ei a rămas în mâinile infractorilor, potrivit poliţiei, citată de AP

de Redactia Observator

la 30.10.2023, 11:56

Şeful Poliţiei William Salamanca a declarat că i-a spus fotbalistului la telefon că a depus toate eforturile pentru a-i găsi tatăl. De asemenea, i-a spus atacantului de la Liverpool că mama lui este în siguranță și nevătămată. "O să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a rezolva această situaţie care ne-a întristat pe toţi", a spus Salamanca.

Diaz nu a jucat duminică împotriva lui Nottingham Forest

Díaz a primit liber şi nu a jucat duminică pe Anfield, în victoria cu 3-0 a lui Liverpool în faţa lui Nottingham Forest. Atacantul Diogo Jota a ridicat în sus tricoul numărul cu numărul 7 al coechipierului său după ce a deschis scorul.

Antrenorul Jurgen Klopp a spus că l-a eliminat pe Díaz din echipă din cauza a ceea ce el a numit "o situație îngrijorătoare". "A fost o noapte destul de grea", a spus Klopp. "Este o experiență nouă de care nu aş fi avut nevoie niciodată". 

Pe acelaşi subiect

Reacţia lui Liverpool: "Bunăstarea jucătorului va continua să fie prioritatea noastră imediată"

Liverpool a transmis un comunicat, explicând că "speranța ferventă a clubului ca problema să fie rezolvată în siguranță și cât mai curând posibil". "Între timp, bunăstarea jucătorului va continua să fie prioritatea noastră imediată", a adăugat acesta.

Poliția din Columbia oferă o recompensă de aproape 49.000 de dolari pentru informații care duc la locul unde se află tatăl fotbalistului. 

Ministrul de Interne Luis Fernando Velasco a declarat duminică pentru W Radio că răpitorii l-au dus pe tatăl lui Díaz într-o regiune muntoasă din Columbia, în care au fost trimise trupe ale armatei. Velasco a mai spus că a contactat autoritățile venezuelene pentru a consolida patrulele de frontieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Tatăl lui Luis Diaz, căutat în continuare de poliţia din Columbia. Recompensă de 50.000 de dolari pentru cei care au informaţii despre locul unde se află